EKSKLUZIVNO NA TPORTALU

Tko je osvojio limited edition Chloé Rose buds?

04.03.2011 u 07:00

Bionic
Reading

Chloé slavi proljeće! Za ovu posebnu priliku najslavniji miris kuće Chloé - Chloé signature edp odjenuo je svijetlo ružičastu mašnu. Chloé Rose buds limitirana je serija proljetnih ružičastih pupoljaka

U srcu Chloé eau de parfum, kao i uvijek nalazi se ruža. Parfumeristi Michael Alamairac i Amandine Marie radili su na destilaciji Chloé čarobne, oslobođene esencije kroz kombinaciju visokih cvjetnih nota, živahnih nota božura i liči te proljetne frezije.

Prozračne, koketne visoke note rastaju se kako bi otkrile još bogatiju i senzualnu stranu ruže, izvedenu od baršunaste unutrašnjosti cvijeta. Ružu prati magnolija i ljiljan, kao i topli jantar i elegantan cedar.

Chloé – priča iza kulisa couture parfema

Dragocjena prozirnost
Sasvim prozirna i vibrantna ukrasna bočica parfema proizvedena je na ekstremnoj temperaturi od gotovo 1.500° C! Ništa manje za fuziju najfinijeg i najčišćeg bijelog pijeska koji postoji. Majstori puhači stakla iz Pikardije u Francuskoj izrađuju najljepše ukrasne bočice na svijetu, još od 1665 godine.

Couture nabori

Kao i tekuće zlato, ova bočica je poput hira stvaranja. Njezina ljepota se otkriva kroz modeliranje. Kako bi se oblikovali chic i pravilni nabori ukrasne bočice, rastaljeno staklo se upuhuje, kap po kap u izdubljeni, okomito obloženi kalup. Nakon hlađenja i poliranja, linije ukrasne bočice jednako su savršene kao bogati nabori elegantne bluze. Zaobljeni vrh odlikuje kristalno jasni sjaj.



Srebrna kragna…
Kragna Chloé je sama za sebe istinski dragulj. Posrebrena u samom srcu pokrajine Auvergne, prvo se uranja u čisto srebro a zatim ispire u izvorskoj vodi prema znamenitoj draguljarskoj tradiciji. Sve mora biti savršeno. Predmet kojem se posvećuje ovolika pažnja treba njegovati, prenositi s generacije na generaciju i on zauvijek ostaje lijep. On je utjelovljenje luksuza.

…i zavezana mašna
Mašna vezana oko kragne savršen je završni dodir. Njezina delikatna boja oponaša nijanse parfema. Tkana u okolici Lyona, povijesnoj kolijevci francuske proizvodnje svile, mašnu se glača, reže i veže ručno, kako nalaže tradicija. I ljubav prema detaljima.

Dobitnice
parfemaChloé Rose buds limited50 ml, limitirane serije proljetnih pupoljaka, su  Jadranka Biškup iz Koprivnice, Jelena Smičić iz Vukovara, Mihaela Tuksar iz Čakovca, Ruszmira Tomasović iz Jastrebarskog i Višnja Letica iz Zagreba.