Ljepota NINA BADRIĆ:

Budem li nezadovoljna izgledom ići ću 'pod nož'

Popularna pjevačica otkrila je da dobar izgled može zahvaliti genima, da nije radila estetske zahvate, ali ne isključuje ni tu mogućnost bude li u kasnijim godinama nezadovoljna izgledom

Nina se nada da će je dobri geni poslužiti i u starosti te da će graciozno ostarjeti. No, otkriva da se ne užasava estetskih operacija te da, bude li u budućnosti nezadovoljna izgledom, neće oklijevati, već će korigirati nedostatke, rekla je u intervjuu za Exkluziv s Tatjanom Jurić.

Priznaje da žali što se zaletjela i medijima dostavila dopis u kojem je priznala da je brak s Bernardom Krasnićem u krizi, no u tom joj se trenutku to činilo pošteno i razumno.

Najvažnije je, kaže, u životu imati nekoga kome možeš vjerovati, kome možeš doći u krevet i zaspati, a to ima u svom suprugu. Pjevačica otkriva da joj jedino još nedostaje dijete. 'Od početka karijere svi me doživljavaju kao majčinski tip, a ja sanjam kuću pored mora punu klinaca. Bit ću najsretnija žena na svijetu kad zatrudnim i prvi put pogledam u oči svog djeteta', rekla je Nina.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više