LA ROCHE-POSAY

Visokotolerantni korektivni puderi za osjetljivu kožu

25.02.2011 u 12:12

Bionic
Reading

La Roche-Posay predstavlja nove visokotolerantne korektivne pudere dvije iznimno nježne teksture, savršeno prilagođene potrebama i željama žena s osjetljivom kožom. Otkrijte svoju ženstvenost uz La Roche-Posay i uživajte u svakodnevnoj rutini šminkanja

Danas se gotovo 70% žena susreće s osjećajem neugode na koži i smatra da ima osjetljivu kožu. Ovo je stanje kože češće i od suhe kože: čak 80% žena s ovim tipom iskusi osjetljivost kože. Žene koje imaju suhu kožu, suočile su se s brojnim znakovima osjetljive kože, poput: zatezanja, krhkosti, hrapavosti i krutosti, što se dodatno naglašava upotrebom neodgovarajućih pudera. Laboratoriji La Roche-Posay, stručnjak na području osjetljive kože, širi svoju ekspertizu uz TOLERIANE TEINT, korektivne pudere osmišljene da zadovolje potrebe i želje žena s osjetljivom i netolerantnom kožom.

Udovoljavanje zahtjevima osjetljive kože

Nanošenje šminke na osjetljivu kožu često je otežano - neodgovarajući puder se ne prilagođava uvijek površini lica. Tijekom dana može se pojaviti osjećaj neugode i zatezanja. Slojevi pudera popunjavaju neravnine na licu (bore, borice, suhe površine, nepravilnosti) i rezultat je neujednačen izgled. Kako bi i osjetljiva koža napokon mogla uživati u čarima odgovarajućeg pudera, neophodno je koristiti pudere koji pružaju osjećaj ugode i hidratiziraju kožu, no jednako tako preporučljivo je odabrati pudere koji su hipoalergeni, pružaju visoku toleranciju i posebno su dizajnirani za osjetljivu kožu. Zahvaljujući njima, užitak šminkanja i savršeno ujednačen i poboljšan ten postaje realnost za sve tipove osjetljive kože.

TOLERIANE TEINT
Visokotolerantni korektivni puderi - idealno prekrivanje u savršenom skladu s osjetljivom kožom.

La Roche-Posay nudi 2 iznimno nježne teksture, savršeno prilagođene potrebama i željama žena s osjetljivom kožom:


TOLERIANE TEINT Tekući korektivni puder za sve tipove osjetljive ili netolerantne kože nudi veliku moć prekrivanja u nježnoj, lako razmazivoj teksturi. Tekuća formula omogućuje dosad neviđenu lakoću razmazivanja te ugodu pri uporabi. Formula visoke moći prekrivanja savršeno korigira sve nepravilnosti čak i na najosjetljivijoj koži bez učinka maske i daje joj prirodan izgled.
Nekomedogen proizvod, bez parabena, bez konzervansa s UV-zaštitom SPF 25.
Visoka tolerancija dokazana ispitivanjem na osjetljivoj i netolerantnoj koži.

TOLERIANE TEINT MINERAL Kompaktni puder korektor tena za normalnu do mješovitu osjetljivu ili netolerantnu kožu nudi veliku moć prekrivanja s dodanim koristima za njegu kože. Omogućuje savršeno, homogeno prekrivanje nepravilnosti bez učinka maske. Upija sebum i čisti kožu te ujednačuje njenu teksturu iz dana u dan.
Nekomedogen proizvod, bez parabena, bez konzervansa, bez mirisa s UV-zaštitom SPF 25.
Visoka tolerancija dokazana ispitivanjem na pacijentima s atopijskim dermatitisom, seborojičim dermatitisom, rozacejom, aknama ili ožiljcima od opeklina.

TOLERIANE TEINT puderi su dostupni u ovlaštenim ljekarnama u 3 nijanse za svaki ten:
11 - Light Beige, 13 - Sand Beige, 15 - Golden.

5 savjeta za prekrasan ten osjetljive kože:

- Izbjegavajte sve proizvode za čišćenje lica na bazi sapuna jer on isušuje kožu i čini ju još osjetljivijom.
- Izbjegavajte kontakt s tvrdom vodom u najvećoj mogućoj mjeri; odaberite sredstva za čišćenje koja se ne ispiru te završite sprejem na bazi termalne vode.
- Pri nanošenju šminke uvijek najprije neutralizirajte nepravilnosti na licu, npr. pomoću korektora.
- Nakon toga ujednačite ten puderom s posebnom formulom za osjetljivu kožu.
- Na kraju lice poprskajte termalnom vodom u spreju kako biste učvrstili podlogu; tijekom dana možete ponovo poprskati lice kako biste okrijepili kožu i pružili joj još veći osjećaj ugode.