Ljepota ŽENA ZA 5

Iva Šulentić nova je ambasadorica Alwaysa

  • Autor: tportal.hr
  • 21.2.2011 14:35:26
  • 21.2.2011 12:29:24

Iva Šulentić nova je ambasadorica Alwaysa, svjetski poznate robne marke namijenjene ženskoj njezi

Iva Šulentić odabrana je kao ambasadorica Alwaysa zbog svih vrijednosti koje se povezuju s Alwaysovom ženom za pet: trendovska je, poželjna osoba koja se osjeća dobro, samouvjereno i brine se o sebi.

'Vrhunska briga o vlastitom tijelu neophodan je preduvjet za stjecanje takvog samopouzdanja. Izuzetno me veseli što je Always izabrao upravo mene za svoju ambasadoricu i tako mi pružio priliku motivirati i druge mlade žene da u sebi pronađu 'ženu za 5', jer svaka od nas to uistinu jest', rekla je Iva Šulentić komentirajući svoj najnoviji angažman.

'U Ivi smo prepoznali idealnu osobu za ulogu ambasadorice Alwaysa. Ona je mlada, uspješna, samosvjesna i pozitivna žena koja na najbolji način ujedinjuje vrijednosti Alwaysa kao brenda. Suradnjom s Ivom, i druge mlade djevojke želimo motivirati da u sebi pronađu 'ženu za 5' koja se nalazi u svakoj od nas', rekla je Katarina Štimac iz odnosa s javnošću tvrtke Procter & Gamble.

U sklopu tog projekta Always je uspostavio suradnju s poznatom hrvatskom modnom dizajnericom Aleksandrom Dojčinović, koja je kreirala unikatni model majice koja se može nositi na više načina te tako jednostavno transformira dnevni u večernji look – što zapravo treba svaka Alwaysova djevojka.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više