ROLL-ON TREND

U čemu je tajna masažnih kuglica koje brišu bore?

11.02.2011 u 08:00

Bionic
Reading

Natečene podočnjake i zgužvano lice više ne ravnamo oblogama 'iz kućne radinosti' nego sofisticiranim masažnim kuglicama

Odzvonilo je nezgrapnim rješenjima kojima smo se svako jutro, bunovni od sna, pokušavali domisliti ne bi li smanjili predimenzionirane podočnjake i 'ispeglali' zaležane dijelove lica. Hladne obloge, vrećice čaja i na brzinu rashlađene žličice 'iz kućne anti-age apoteke' posljednje dvije-tri godine vješto zamjenjuju elegantna rješenja iz kategorije instrumentalne kozmetike, famozni roll-on preparati

Među prvima koji su lansirali masažni preparat u sve popularnijoj kategoriji 'kozmetičkih alata' bio je Garnier. Prije šest godina svojim anticelulitnim masažerom započeo je revoluciju u instrumentalnoj kozmetici dostupnoj svima. Prije tri godine Garnier je lansirao svoju prvu njegu protiv bora u roll-onu, UltraLift ProX, a prošle godine '2 u 1' roll-on preparat za njegu osjetljivog područja oko očiju na bazi kofeina s učinkom korektora.

Hidratantnom formulom i rashlađujućom kuglicom Nutritionist umiruje natečene podočnjake, ali ih i prikriva, zahvaljujući visokoj koncentraciji mineralnih pigmenata u svojoj formuli.

U čemu je stvar s tim roll-on preparatima? Masažna kuglica, bila ona plastična ili metalna, blagotvorno djeluje na tretirano područje jer istodobno potiče mikrocirkulaciju, čime poboljšava prirodnu drenažu, i nanosi optimalnu količinu proizvoda. Osjećaj ugode i svježine je trenutačan!

S obzirom na sve veći broj brendova koji su u masažnoj kuglici prepoznali revolucionaran anti-age iskorak, danas svjedočimo trendu roll-on preparata za sve tipove kože, dijelove lica i dobne skupine. Najpopularniji su oni za njegu područja oko očiju, poput Niveinog, Vichyjevog i Gatineauovog, dok su Nuxe i RoC vlasnici roll-on preparata za učvršćivanje zrele kože, vrata i dekoltea žena u 40-ima i 50-ima. Više o njima doznajte u nešem  Izlogu.