ZBOGOM BOTOKSU

Nicole Kidman opet može micati čelom

03.02.2011 u 10:09

Bionic
Reading

Crvenokosa dama poznatog lica, golih ramena, u dugoj laganoj haljini i sa šeširom širokog oboda leži u travi i zavodljivo gricka grančicu. To je ona Nicole Kidman za koju se priča da joj je lice zamrznuto zbog botoksa, na što glumica kaže: 'Više nije'

'Pogledajte, mogu micati čelom, evo, mrštim se... Da, pokušala sam s botoksom, nije mi se svidjelo, stoga sam se vratila svom vlastitom čelu. No nikad nisam imala plastičnu operaciju na licu, o tome se šuška, no doista nisam', izjavila je Nicole Kidman.

Australska glumačka diva, bivša supruga Toma Cruisea koja je, kako tvrdi, već godinama ludo zaljubljena u glazbenika Keitha Urbana, krasi ožujski broj britanskog izdanja magazina Marie Claire. Fotografije su više nego zanimljive, a jednako tako i intervju u kojem je, osim o poslu, modi i ljepoti, govorila i o desetogodišnjem braku s Tomom Cruiseom. 'Nakon razlaza s Tomom Cruiseom bila sam tako shrvana da sam mislila da se više nikad neću zaljubiti, a kamoli da ću roditi u 41. godini života', rekla je Kidman, naglasivši da je u Keithu pronašla svu sreću koju je tražila od života.