MUDRA ODLUKA

Victoria Beckham priznala da je izvadila silikone iz grudi

05.01.2011 u 09:48

Bionic
Reading

Unatoč svojoj atletskoj figuri i imidžu brižno njegovanog metroseksualca, David Beckham ipak nije pošteđen dana kada izgleda grozno

Otkrila je to svijetu njegova supruga Victorija Beckham u intervjuu za magazin Vogue u kojem otvoreno progovara o njihovih 11 godina braka. Tek nekoliko mjeseci nakon što je izjavila da njezin suprug David svakodnevno izgleda 'prirodno lijepo i nikada, čak ni ujutro ne izgleda loše', Victoria je sada, čini se, ipak promijenila mišljenje.

'Jedno jutro pogledala sam Davida nakon što se probudio i pomislila sam da izgleda stvarno usrano. Hvala Bogu, jer to je inače muškarac koji izgleda savršeno u svakoj prilici', rekla je Victoria za Vogue, čiju naslovnicu krasi njezin lik. Ovo je već šesta naslovnica za Vogue s njezinim likom. Do sada je osvanula na naslovnicama ruskog, indijskog, turskog, njemačkog i britanskog izdanja ovog popularnog modnog magazina.

U intervjuu bivša spajsica priznala je također i da je odustala od sna da rodi djevojčicu, a progovorila je i o plastičnim operacijama koje je poduzela, odnosno o implantatima koje je izvadila iz svojih grudi.