POSLJEDICE PRETJERIVANJA

Seksi Hrvatici naredili da ostane u mraku jer se prekvarcala

03.01.2011 u 14:35

Bionic
Reading

Manekenka i bivša Miss Universe Australije Laura Dundović, porijeklom iz Hrvatske, pretjerala je s kvarcanjem te joj je rečeno da mora prestati tamnjeti kako bi mogla odraditi novu modnu kampanju za brand Charlie Brow

Laura Dundović dijete je druge generacije Hrvata u Australiji, a porijeklom je s otoka Ugljana. Upravo je Laura prva Hrvatica

okrunjena za Miss Universe Australije 2008. godine. Međutim, ljepotica je ipak malo pretjerala s uljepšavanjem te se u posljednje vrijeme toliko prekvarcala da je i njezina karijera upitna.

Naime, toliko je potamnila u solariju da je dobila je zabranu izlaganja suncu kako bi mogla odraditi zimsku reklamnu kampanju za Charlie Brow. 'Biti u zatvorenom ne predstavlja mi problem kad je vrijeme ružno, ali s obzirom na to da je moj otac Hrvat, mogu potamnjeti i u zatvorenom prostoru', našalila se Laura, koja je Novu godinu provela u Melbourneu kao DJ-ica u klubu Riva, a društvo joj je pravio njezin dečko, TV i radiovoditelj James Kerley.

Usprkos Lauinom prekvarcanom izgledu, zvijezda večeri je bio njezin dečko James koji je te večeri proslavio i rođendan. Laura je već za spomenuti brend odradila uspješnu modnu kampanju za proljeće/ljeto 2010, no za svjetliji ten potreban za zimsku kolekciju ljepotica će morati sjediti u mraku.