NOVOGODIŠNJI MAKE-UP

Vamp look? Jednostavniji nego što mislite!

31.12.2010 u 10:19

Bionic
Reading

Crvene usne, duge trepavice, rumeni obrazi, hipnotizirajući pogled… naglasite svoj dobitni detalj i opušteno uživajte u proslavi

Malo koja žena može odoljeti čaroliji Silvestrova i pripremama za odlazak u ludilo novogodišnje noći. Čak i one koje su inače nesklone 'ušminkavanju', tada žele izgledati glamurozno. Samo, kako se našminkati a da pritom ne izgledamo čudno i sebi i drugima?

Crveni ruž vjerojatno je prva asocijacija prilikom spomena šminke za najluđu noć. No, on ne pristaje svima i nije toliko praktičan. To je noć u kojoj ćete izljubiti više ljudi nego tijekom cijele godine, pojesti više kanapeića i popiti više nego za svih proslava. Zašto biste se zamarali 'problematikom ruža'; je li se razmazao, izbrisao… općenito, zašto bi baš on bio u centru pažnje?

Umjesto naglaska na ružu, predlažemo novogodišnji make-up kojim dominiraju oči, dok usne podjednako efektno možete našminkati raskošnim sjajilom. Često zaboravljamo da sjenila nisu jedina koja su obogaćena reflektirajućim česticama. Sjajilo zasićeno šljokicama idealan je odabir za one kojima je od glamura ipak draži ležeran i opušten izgled. Čak i ako ga zaboravite obnoviti, cjelokupni make-up neće toliko 'patiti' jer će pažnju odvraćati dramatično našminkane oči

Što se tiče očiju, vještije među nama kreirat će dobitni smoky eye look, dok će se druge posegnuti za tušem ili olovkom za oči, izvući odlučnu crtu duž kapka i ignorirati sjenilo. Za finiširanje takvog make-upa, nema boljeg od uvijača trepavica i obilno nanesene maskare. U ovom slučaju, više je bolje pa se umjetne trepavice nameću kao jedini logičan izbor!

One koje pravi glamur vide u devizi 'manje je više', odabrat će gotovo nevidljiv make-up s naglaskom na zdravom izgledu. Svoju svjetlucavu koktel-haljinicu upotpunit će besprijekornom podlogom, trepavice će presvući s dva-tri premaza maskarom, usnice s malo sjajila i obraze s dosta rumenila. Spremni ste za izlazak. Uživajte!