PRVA POMOĆ

Osvježite kožu Biotherm proizvodima!

28.12.2010 u 14:12

Bionic
Reading

U očekivanju snijega i zimskih radosti, Biotherm se brine da vaša koža bude njegovana i zaštićena od utjecaja hladnoće i suhog zraka, bilo da ste u uredu ili putujete negdje u planine. Nekoliko osnovnih proizvoda za njegu lica i tijela pomoći će očuvati kožu mekom i njegovanom i tijekom hladnih zimskih mjeseci

A za muškarce, posebice one sklone cjelonoćnim provodima, pripremili smo 'prvu pomoć' za blagdanske zabave – energetsku bombu koja će pomoći ukloniti tragove neprospavane noći.

HIGH RECHARGE ENERGY SHOT je novi i prvi energetski 'napitak' namijenjen trenutačnom razbuđivanju kože! Za borbu protiv vidljivih znakova umora zamjetnih na licu muškarca, ova osvježavajuća i hidratantna tekstura ima brzodjelujući učinak i prodire u trenu!

Biotherm Homme, broj jedan kada je riječ o njezi kože muškaraca, razbudit će umorne muškarce! Užurbani životni stil…sve duži dani, sve manje sna. Kasno liježu, a rano ustaju… Posao, prijatelji, izlasci…Oni vode izuzetno dinamičan život! Kako li se uopće uspiju razbuditi? Uz hektolitre kave i energetskih napitaka; međutim, njihova koža traži više!

7 snažnih aktivnih sastojaka od kojih:

Ginseng: potiče mikrocirkulaciju kože
Vitamin B5: tonira kožu
Vitamin E: štiti kožu od slobodnih radikala i oksidativnog stresa
Magnezij + bakar + cink: 3 minerala koji potiču obnovu stanica
PTP - Čisti termalni plankton: jača prirodne obrambene mehanizme kože

Preporučena maloprodajna cijena iznosi oko 246 Kn.

BIOTHERM LAIT CORPOREL, mlijeko za tijelo s jedinstvenim i prepoznatljivim mirisom naranče - danas kultni proizvod za njegu tijela iz laboratorija Biotherm. Ključ uspjeha leži u esenciji agruma i samoj teksturi koja vlaži kožu i delikatno budi cijelo tijelo. Svakih 20 sekundi negdje u svijetu proda se jedan Lait Corporel.

Rituali s mlijekom su poznati još od davnih vremena. Legenda govori da je Kleopatra održavala svoju ljepotu svakodnevnim mliječnim kupkama. Ove kupke su imale iznimna hidratizirajuća i regenerativna svojstva.

Miris agruma je jedan od prvih mirisa koji je prepoznatljiv djeci. Mozak ga veže uz snažnu i ugodnu emociju koja gradi povjerenje. To je osjećaj dobrobiti za tijelo i dušu! Nepromijenjen od nastanka, Lait Corporel je ogledalo mirisnog potpisa Biotherma: blistave visoke note i osvježavajuće srednje note naranče i grejpa.

Lait Corporel se jednostavno nanosi i lako klizi po koži te se brzo upija. Zahvaljujući sastavu koji uključuje glicerin, maslinovo ulje, Vitamin E i ekstrakt čistog termalnog planktona, koža je hidratizirana, elastična i nježna.

Za ovu zimu pripremili smo posebno pakiranje Lait Corporel od 400 ml uz blagdansku cijenu – cijena za veliko pakiranje (400ml) jednaka je cijeni redovnog proizvoda (200ml) 217kn (parfumerije Müller).