SVEČANE FRIZURE BY RENATA

Za Božić i Novu godinu zablistajte u stilu 70-ih

23.12.2010 u 10:48

Bionic
Reading

Look mlade Brigitte Bardot ultimativni je trend za najsvečanije večeri krajem godine i ulazak u novu 2011, s frizurom s kojom će se svaka žena osjećati kao diva

To je stil koji predlažu frizeri salona Renata. U izdanju u kojemu će dočekati silvestarsku večer salonom u zagrebačkoj Ulici baruna Trenka prošetale su poznate gošće salona vlasnice Renate Vinšek.'Imam najljepše klijentice na svijetu! Kad im napravim frizure, takve moraju biti. Ovo je večer naših najboljih ideja za Božić i Novu Godinu. Od romantičnog češljanja, preko otkačenog fazona, do glamura. Svima predlažem frizure 70-ih, u stilu mlade Brigitte Bardot, punđe na potiljku podignute u kugle ili velne na dugoj kosi', ponosna je Renata Vinšek. Kaže da uz vrhunsku klijentelu, suradnike i preparate koje koristi uspjeh nije mogao izostati, pa tako bilježi respektabilnih 35 godina rada od otvaranja prvoga i najpoznatijeg salona na Frankopanskoj ulici. U lancu salona Renata sada ih je tri, a Renata Vinšek drži ih s ocem Josipom, dobrim duhom salona od kojega je naslijedila frizerski talent.

'Nikada nisam ozbiljno osjetila krizu jer žene uvijek iznađu način da namaknu novac za frizuru. U moj prvi salon žene ulaze po intuiciji. Danas su toliko zaposlene da ne znaju kad se mogu naručiti, a svaka će pričekati pet minuta, pa mi ne primamo predbilježbe. To je moj mali savjet kolegama za uspješnu karijeru', kazala je vlasnica čije su frizure ovom prigodom pokazale njezine poznate klijentice.

'Ovdje mi savršeno oboje moju potpuno sijedu kosu, naprave frizuru i još kažu da sam jako zgodna! Dolazim ovamo kao da idem na kavu, tu su brižni prema meni, paze da mi u uho ne uđe voda. Sve drugo bilo bi mi patnja i stres jer ne mogu dugo sjediti u stolcu', kazala je naša legendarna pjevačica Tereza Kesovija. Našle su se tu i njezine kolegice, Sanja Doležal, Indira Vladić i Maja Šuput.

'Ovu kreaciju teško da ću imati za Novu godinu jer čekat ću je u vikendici s društvom u trenirkama, ali sigurno ću je nositi na jednome od koncerata', nasmijala se Sanja Doležal. Maja Šuput odjurila je na gažu u Ivancu, gdje je premijerno ponijela svoju svečanu pundžicu.

Renata je i kreatorica čestih promjena boje i šišanja pjevačice Colonije, koje, kaže Ira, vesele njezine obožavatelje.
Fani Stipković oduševljena je baš spomenutom punđom u stilu Brigitte Bardot. Njezina kolegica s modnih pista, Iva Šarić, jedina je pokazala famozne velne koju su proslavile dive iz zlatnog doba Hollywooda. Ona je k Renati dovela i dečka, nogometnog reprezentativca Jerka Leku koji, našalio se, otad više ne hoda svijetom zapušten.

'Znala sam susretati svakojake amatere ili frizere kojima sam morala sama davati prijedloge. Ali, Renati s tolikim iskustvom u struci i voljom za upoznavanjem osobnosti svake žene koja joj uđe prepuštam se zatvorenih očiju jer znam da ću uvijek izići iz salona lijepa', zaključila je glumica Dolores Lambaša, koja je na događanje stigla s pokćerkom, Lanom Radeljak.