BOŽIĆNI SETOVI

Mirisni poklon paketi

23.12.2010 u 07:33

Bionic
Reading

Iskoristite jedinstvenu priliku pa za blagdane upotpunite svoju i tuđu parfemsku kolekciju raskošnim setovima

Zašto su mirisni setovi idealna investicija u ove recesijske blagdane? Zato što za cijenu parfemske ili toaletne vode dobivate i parfumirani losion ili mlijeko za tijelo, nerijetko i miomirisnu tuš-kupku, dok inovativniji setovi sadrže i poseban poklon. Uza sve to, mirisne setove uvijek krasi i neodoljiv dizajn i pakiranje, na koje malo tko može ostati ravnodušan.

Pogledate li što se nudi u našem Izlogu, otkrit ćete da, osim sebe i svojih prijateljica, možete darivati i svog najdražeg muškarca. Mirisni setovi za muškarce najčešće sadrže toaletnu vodu, tuš-kupku i uvijek dobrodošli losion poslije brijanja. Muškarcima koji su skloni bogatim gurmanskim mirisima darovat ćete set Emporio Armani Diamonds for Him, dok je buntovnicima sa ili bez razloga namijenjen Diesel Only The Brave, inače prva mirisna kreacija Deiselova osnivača Renza Rossa, čiji flakon ima neobičan oblik stisnute pesnice.

Ljubiteljice zelenog čaja u ovim će zimskim danima uživati u mirisnoj interpretaciji Elizabeth Arden, čiji je set upakiran u šarmantnu limenu 'kanticu'. Osim najvećeg pakiranja toaletne vode od 100 mililitara, u 'kantici' ćete naći tuš-kupku, losion za tijelo i minipakiranje praktičnog spreja za torbicu.

Otkad se pojavio, famozni miris 'crvene jabuke' Nine Ricci 'Nina' oduševljava nezasitne obožavateljice svježih cvjetno-voćnih kreacija začinjenih karmeliziranim notama. Kakvu će tek pomamu izazvati Ninin mirisni set koji čine toaletna voda, gel za tuširanje i losion za tijelo!

U Izlogu ćete naći i mirisne setove Cacharelova klasika Amor Amor, kao i neodoljivi Code Femme talijanskog meštra stila Giorgia Armanija, čiji set osim mirisne linije sadrži i večernju torbicu koja sjajno pristaje uz malu crnu haljinicu.