TONČICA ČELJUSKA:

'Frizuru sam prekopirala od kolegice s RTL-a'

18.02.2009 u 15:00

Bionic
Reading

Kad je vidjela da šiške odlično stoje kolegici s konkurentske televizije, Tončica Čeljuska odlučila je promijeniti frizuru i skratiti šiške

'Na promjenu frizure odlučila sam se preko noći. Pojma nisam imala da frizeri za ovo proljeće predlažu guste šiške, po mogućnosti u kombinaciji s kosom koja je dužine do ramena. Umjesto toga, ja sam se na šiške odlučila jer sam vidjela kako one dobro stoje Ivani Brkić, kolegici s RTL televizije, pa sam pomislila da bi bilo zgodno da i ja slično napravim', rekla je za Jutarnji list Tončica Čeljuska, urednica i voditeljica HTV-ova Dnevnika, koja je u utorak navečer na televizijskim ekranima osvanula s novom frizurom.

'Trebalo mi je i samoj malo vremena da se naviknem na svoj novi izgled, koji je nastao još u subotu. Nakon što mi je moja frizerka Biljana obojila kosu, upitala sam je što misli kako bi mi pristajale šiške, a ona mi je kazala da bi to bilo fenomenalno, s obzirom na moj oblik lica. Zasad Biljanino mišljenje dijele svi koji su me vidjeli s novom frizurom, a ako se nekom moje šiške i nisu svidjele, valjda mi se to još nije usudio reći', rekla je Tončica, kojoj su šiške posljednji put čelo prekrivale prije sedam godina.

'Ova frizura sa šiškama zahtijeva više brige, kao i češće odlaske frizeru. Zasad još nisam požalila', dodala je Čeljuska.