MAČJI BIG BROTHER

'Keeping Up With the Kattarshians' najslađi je reality show

24.02.2017 u 11:53

Bionic
Reading

Neodoljive mačke u kući s krevetima, klupicama, grebalicama i svim drugim komforima privremenog smještaja postale su protagonistice prijenosa uživo na kanalu Youtubea pod nazivom 'Keeping Up With the Kattarshians'

Projekt koji je odobrilo Islandsko društvo za zaštitu mačaka te svi ostali nadležni za dobrobit životinja, 'Keeping Up With the Kattarshians' je reality show u kojem mala obitelj napuštenih mačaka živi zajedno u privremenom smještaju. Djelatnici Islandskog društva za zaštitu mačaka brinu se za njih i nadaju se kako će im naći stalni dom u sljedećih nekoliko tjedana.

Četiri mačke živi u nečemu što je po veličini između normalne i kuće za lutke. Mačke u neobičnom privremenom smještaju su međusobno u srodstvu, što se može i vidjeti po tome kako se dobro slažu.


Kako bi se mačke što bolje snašle u svom budućem stalnom domu, djelatnici Islandskog društva za zaštitu mačaka provode vrijeme s njima kako bi ih privikli na ljude. Djelatnici se također brinu i za sve ostale uobičajene stvari kao što su mijenjanje pijeska u zahodu i pripremanje redovitih obroka.

Mačke snimaju tri kamere gotovo 24 sata dnevno.