NAGRADNJAČE

Vodimo vas na izložbu mačaka u Westgateu

18.11.2016 u 09:05

Bionic
Reading

U Westgate Shopping Cityju ovog vikenda posjetitelji će imati priliku vidjeti više od 200 najljepših europskih mačaka

Čak 207 mačaka 19 pasmina, od kojih su mnoge sudjelovale na nedavnoj Svjetskoj izložbi u Beču, bit će na izložbama koje u Westgate Shopping Cityju organizira Savez felinoloških društava Hrvatske.

Posjetitelji će u Westgateu moći vidjeti pasmine iz Hrvatske, Slovenije, Italije, Mađarske, Austrije, Češke, Njemačke, Bugarske i Grčke. Mnoge od njih uspješno su se natjecale na Svjetskoj izložbi mačaka održanoj prije tri tjedna u Beču.

Među prijavljenima je i bengalski mačak Tajfun koji se pojavljuje u novom spotu Maje Šuput, a koji je prema glasovima posjetitelja proglašen najljepšom mačkom na ovogodišnjim izložbama u organizaciji hrvatskog Saveza.

Izložba će za javnost biti otvorena od 12 do 21 sat u subotu te od 10 do 18 sati u nedjelju, a najatraktivniji dio programa oba dana je Best in Show, odnosno proglašenje najljepših mačaka izložbe koje će u subotu započeti u 19 i 30 sati, a u nedjelju u 16 i 30 sati.

Cijena jednodnevne ulaznice za odrasle iznosi 20 kuna, dok će djeca, umirovljenici i invalidi trebati izdvojiti upola manje. Također su u prodaji i obiteljske ulaznice, kao paket od dvije odrasle i dvije dječje ulaznice za 50 kuna.

Čitateljima tportala darujemo 10 x 2 ulaznice za izložbu mačaka u Westgateu, a dobitnici su Jadranka Filipović, Lavinija Stipetić, Matea Gašpert, Ksenija Krhlanko, Anita Bronić, Ivan Turk, Ivana Bošković, Martina Pišković, Renata Janjuz i Tihana Agrež.