IZLOŽBE ZA VIKEND

Pripremite se za najljepše europske mačke u Westgateu

17.11.2016 u 20:56

  • +36

Izložba mačaka

Izvor: Promo fotografije / Autor: Davor Anić

Bionic
Reading

U Westgate Shopping Cityju ovog se vikenda održava izložba mačaka. Posjetitelji će imati priliku vidjeti više od 200 najljepših europskih mačaka

Čak 207 mačaka 19 pasmina, od kojih su mnoge sudjelovale na nedavnoj Svjetskoj izložbi u Beču, bit će na izložbama koje u Westgate Shopping Cityju organizira Savez felinoloških društava Hrvatske.

Ljubitelji dugodlakih, kratkodlakih, ali i bezdlakih mačaka nesumnjivo će biti oduševljeni jer će u Westgateu moći vidjeti pasmine iz Hrvatske, Slovenije, Italije, Mađarske, Austrije, Češke, Njemačke, Bugarske i Grčke. Mnoge od njih uspješno su se natjecale na Svjetskoj izložbi mačaka održanoj prije tri tjedna u Beču.

Među prijavljenima je i bengalski mačak Tajfun koji se pojavljuje u novom spotu Maje Šuput, a koji je prema glasovima posjetitelja proglašen najljepšom mačkom na ovogodišnjim izložbama u organizaciji hrvatskog Saveza.

Izložba će za javnost biti otvorena od 12 do 21 sat u subotu te od 10 do 18 sati u nedjelju, a najatraktivniji dio programa oba dana je Best in Show, odnosno proglašenje najljepših mačaka izložbe koje će u subotu započeti u 19 i 30 sati, a u nedjelju u 16 i 30 sati.

Cijena jednodnevne ulaznice za odrasle iznosi 20 kuna, dok će djeca, umirovljenici i invalidi trebati izdvojiti upola manje. Također su u prodaji i obiteljske ulaznice, kao paket od dvije odrasle i dvije dječje ulaznice za 50 kuna.