POZIV UPOMOĆ

Pomognite izliječiti jadnog bolesnog psa

08.02.2016 u 13:17

Bionic
Reading

Rin Tin Tin mladi je njemački ovčar od svega deset mjeseci koji se polako oporavlja od gadne bolesti. Udruga Indigo moli za vašu pomoć u pokrivanju troškova njegovog liječenja

Njemački ovčar Rin Tin Tin nije imao sreće u svom kratkom životu. Iako su ga vlasnici odveli veterinaru, terapija koju je dobio bila je sve samo ne učinkovita i zapravo je pogoršala njegovo stanje.

Rin Tin Tin u mjesec i pol dana smršavio je do te mjere da su mu se sve kosti vidjele, sva dlaka mu je ispala, oči i uši su mu bile upaljene. Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo preuzela je ovu sirotu životinju i nakon savjetovanja sa specijalistom počela s ispravnim liječenjem.


Zbog stafilokoka koji se proširio posvuda, Rin Tin Tin svaki se dan mora kupati u medicinskom šamponu, a osim vitamina, prima i antibiotike. Rin Tin Tin je psihički dobro – voli se maziti i igrati, a i vrlo je poslušan i brzo uči.

Udruga Indigo moli za pomoć u pokrivanju troškova liječenja Rin Tin Tina. Potrebna mu je i hipoalergenska hrana.

Cure iz Indiga su uvjerene da zajedno možemo riješiti sve i da će Rin Tin Tin ipak na kraju imati sretnu priču i pronaći novi dom gdje će biti voljen, mažen i pažen.