KRALJEVSKI TRETMAN

Otvoren salon za njegu kućnih ljubimaca

05.02.2016 u 15:26

Salon za njegu kućnih ljubimaca Opium Pet

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Mali i veliki dlakavci od sada mogu iskusiti kraljevski tretman u novootvorenom salonu za njegu kućnih ljubimaca Opium Pet u Centru Kaptol. Iskusni tim pružit će vašim ljubimcima vrhunske tretmane pranja, šišanja te njege noktiju i ušiju

Nakon tri godine frizerski studio Opium u Centru Kaptol dobiva prinovu – Opium Pet. Za taj projekt zaslužna je kreativna direktorica Opiuma Tea Matičević. Novootvoreni salon za njegu kućnih ljubimaca Opium Pet osigurava odlične standarde higijene i njege u posebno dizajniranom prostoru za najdraže ljubimce.

'Nije tajna to da moja prijateljica i poslovna partnerica Ana Karamarko i ja imamo posebnu vezu s četveronožnim ljubimcima. Tako se rodio Opium Pet za pse i mace kao logičan nastavak Opiuma, frizerskog studija. Kao i u našem prvom Opiumu, stručnost i individualni pristup svakom klijentu najvažniji su kriteriji. U Opium Petu omogućujemo sve što je potrebno za besprijekornu higijenu i zdravlje vašeg ljubimca, od tretmana pranja i šišanja do njege noktiju i ušiju. Vjerujem da će svi četveronožni posjetitelji nakon naših tretmana ispustiti zadovoljni vau ili mjau', rekla je Tea Matičević.

Opium Pet smješten je iznad frizerskog studija Opium. Na taj način svi klijenti mogu u jednom terminu dogovoriti uređivanje kose i njegu najdražih ljubimaca.

'Najvažnije nam je da se naši čupavi klijenti osjećaju sigurno. Jer to je, u konačnici, najvažnije i njihovim vlasnicima', ističe Tea Matičević.