UDRUGA INDIGO

Pomozite psima i naučite kako biti dobar vlasnik

02.09.2015 u 17:42

Bionic
Reading

Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo i dalje se trudi potaknuti ljude da rade sa svojim psima te da budu aktivni, odgovorni i ponosni vlasnici u cilju smanjenja broja napuštenih, zanemarenih i zlostavljanih pasa

Kao što djevojke iz udruge Indigo kažu – 'nikad nije kasno, potrebna je samo dobra volja'. Udruga Indigo održava radionicu za sve stare, nove i buduće vlasnike pasa i pozivaju sve zainteresirane da u nedjelju, 13. rujna 2015. u 21 sat sudjeluju. Ovo je već treća takva radionica u kojoj, kao i prije, sudjeluje trener Nenad Novak.

Prijavu za radionicu možete poslati elektronskom poštom na prijave.indigo@gmail.com s naslovom 'Prijava na Workshop by Nenad Novak pt. III'.

Prijava treba sadržavati ime i prezime, broj telefona/mobitela, povratnu adresu (ako nije ista kao ona s koje se šalje). Po primitku prijave dobit ćete povratni mail s podacima za uplatu. Prijava postaje važeća po uplati.


Razmislite dobro što vas muči, što želite saznati ili pitati jer teme ovise o vašim problemima ili željama. Teme koje će sigurno biti obrađene su socijalizacija štenadi i odraslih pasa, poboljšanje komunikacijskih vještina između čovjeka i psa, sprječavanje nepoželjnog ponašanja, susret s drugim psima,rad s plahim psima, te razne korisne komande.

Kotizacija za osobe koje dovode svog psa je 170 kuna, a za osobe bez psa je 100 kuna. Broj polaznika sa psima ograničen je na 20 osoba. Vodič psa, na seminaru, mora biti punoljetna osoba ili maloljetna osoba u pratnji roditelja. Radionica će trajati od devet ujutro do 17 sati, no moguće je da se i produlji.

Za sve dodatne informacije javite se Udruzi Indigo putem internetske pošte. Također, možete posjetiti stranice Facebooka Nenada Novaka, Hotela i škole za pse Karly, te Udruge za dobrobit i zaštitu životinja Indigo

Sav prihod od prijava ide za zbrinjavanje napuštenih pasa pod skrbi Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo.