NE MOŽEMO ODLUČITI

Ne zna se tko je zgodniji - pas ili njegovi ludo seksi vlasnici

18.10.2014 u 15:44

Bionic
Reading

Rincon, napušteni pas iz Portorika, postao je zvijezda Instagrama na kojem ima svoj profil

Rincona je spasio maneken Julian Schratter dok je bio u posjetu toj zemlji. Doveo ga je kući u New York, u stan u kojem živi sa svojim cimerima, također manekenima.

Zgodni momci odlučili su se malo zabaviti pa su slatkom psiću otvorili Instagram profil na koji često postavljaju fotografije na kojima su oni u društvu svog novog ljubimca. Ne znamo je li zbog psa ili mišićavih momaka, ali broj sljedbenika na Rinconovom profilu u par mjeseci narastao je na skoro 20.000.

Loading

Want to know where @nick__bateman gets his Ninja skills and game from. Yeah your looking at it and he's pointing at it. Me, Muah, I the BOSS dog Rincon.#sexsymbols #boss #stunnashades #lookbackatit #ninjashit #puppy #rescue

View on Instagram


Rincon voli fotoaparat, a fotoaparat definitivno voli njega, uvjeren je Schratter kojeg je iskustvo s Rinconom motiviralo da se više posveti napuštenim psima.

Loading

As a side hustle I pimp out my uncles...here is @landocommando0 and @nick__bateman holler if you hear me. Woof! ?? #sexsymbols #makethemlookbad #doggydick

View on Instagram