NAGRADNJAČE

Osvojite poklon paket Margo proizvoda

17.06.2015 u 15:40

Bionic
Reading

Zvijezda, jedini hrvatski proizvođač margarina i lider na hrvatskom tržištu, predstavila je nove proizvode – premium liniju Margo mazivih margarina s okusima. Prva dva proizvoda u novoj liniji su Margo Mediteran i Margo šunka. Margo daruje jedan poklon paket svojih proizvoda

Margo Mediteran odlikuje kombinacija aromatičnog mediteranskog začinskog bilja i bogatog okusa margarina, a Margo šunka delikatesni gurmanski namaz obogaćen aromom šunke. Gurmani mogu u njima uživati već i u najjednostavnijoj varijanti - samo s kruhom za dobar početak dana ili večernje druženje uz kratke zalogaje, a mogu biti i izvrsna osnova za bogatije sendviče i ostale ukusne kreacije u svakoj prigodi.

Lako maziva tekstura čini Margo s okusima idealnim odabirom za sve one koji nemaju vremena za komplicirane obroke. Mekoća margarina sviđa se i najmlađima, jer im omogućuje da sami, bez puno napora, sebi pripreme obrok.

Osim toga, Margo je bogat dobrim mastima koje nam pomažu u održavanju zdravlja srca i krvožilnog sustava, ne sadrži kolesterol te je obogaćen vitaminima A, D i E, zbog čega ima važno mjesto u uravnoteženoj prehrani.

Margo daruje jedan poklon paket svojih proizvoda, a dobitnica je Adriana Matešićiz Oštarija.