PARK CAFE

Novo mjesto za uživanje s najljepšim pogledom u Zagrebu

04.05.2015 u 15:58

  • +20

Park Cafe

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Zagreb je dobio novu urbanu destinaciju koja uz prekrasan pogled na najljepši gradski park Maksimir nudi dizajnerski uređen prostor za ispijanje kave, uživanje uz probrana vina i ugodna druženja

Park Cafe nalazi se u blizini maksimirske šume, na Bukovačkoj cesti i predstavlja novi koncept uživanja u vrhunskoj talijanskoj kavi Lavazza Gold Selection, čajevimaRonefeld, probranim vinima i pjenušcima na čaše, rakijama i svježe cijeđenim sokovima, novinama, surfanju internetom i ugodnom druženju – sve na jednom mjestu.

Projekt interijera i cjelokupnog dizajna potpisuje arhitekt Christian Rendulić iz biroa Arhi​kultura​. Njegov koncept baziran na vizualnoj i tematskoj poveznici s florom i vizurama maksimirskog parka, zadovoljit će ukuse i najzahtjevnijih hedonista. Park Cafe zamišljen je prvenstveno kao destinacija za opuštanje i druženje daleko od gradske vreve, uz prekrasan pogled na zelenilo maksimirske šume.

Ljubitelji vrhunskih vina također će doći na svoje budući da je Park Cafe započeo s programom vinskih večeri tijekom kojih se održavaju degustacije vina poznatih hrvatskih vinara te je nedavno na predstavljanju i degustiranju vina Galić ugostio i poznatog enologa Slavena Jeličića. Vlasničku strukturu novog zagrebačkog it mjesta čine Miljenko Zadro, Zrino Alpeza i Ana Bram, tim profesionalaca s višegodišnjim iskustvom u poduzetničkim vodama.