ODUŠEVLJENI SU

Amerikanci prvi put probali Nutellu: Evo reakcija

30.03.2015 u 11:59

Bionic
Reading

U videu objavljenom na Youtubeu možete vidjeti simpatične reakcije Amerikanaca koji su po prvi puta probali popularnu Nutellu, a poznato je da njoj teško odolijevaju i mali i veliki

I dok je jedna djevojka rekla kako je vrlo uzbuđena te zapravo ne zna kako je do sada uopće živjela bez te zarazne poslastice, drugi je mladić pitao - što je to Nutella. Neki su se začudili saznavši koliko ima kalorija, ali vrlo je brzo postalo jasno da je to sasvim nebitna činjenica kad se usporedi s okusom.

I dok će se većina nas čuditi nad time što netko nije čuo za kremasti namaz od čokolade i lješnjaka, u ovom malom pokusu Buzz Feeda neki se čude zato što ljudi jedu Nutellu žlicom. Na to možemo samo reći – svašta!

Sasvim očekivano, ispitanici su odmah dobili ideje o tome kako im Nutella može pomoći u životu pa se jedan mladić dosjetio da će lakše pridobiti djevojku ako joj ponudi ovaj neodoljivi namaz.

Sigurno imate svoje male tajne o tome na koje sve načine jedete Nutellu, a u ovom videu možda se krije još ideja kako je degustirati, poput kombinacije sa smrznutom bananom.