ZAVODNIK S KUHAČOM

Što kažete na ovog zgodnog Turčina?

12.09.2014 u 13:10

Nusret Gokce

Izvor: Promo fotografije / Autor: Iva Perinčić

Bionic
Reading

Ako je istina to da ljubav ide kroz želudac, onda ovaj simpatični Turčin koji trenutno boravi u Zadru ima velike šanse pronaći svoju bolju polovicu, jer svojim je šarmom već osvojio domaćine

Nusret Gokce, jedan od najpopularnijih turskih kuhara, miljenik glumaca iz serijala 'Sulejman Veličanstveni', u Zadru pomno bira namirnice za Gala večeru koju priprema na nadolazećem Zadar Basketball Tournamentu, a svojom je simpatičnom pojavom oduševio brojne domaćine. Turska kulinarska zvijezda, za kojom luduju i u Aziji, u Zadru bira najkvalitetnije namirnice za svoje svjetski poznate delicije.

Majstor u čijim mesnim delicijama redovito uživaju najpoznatije turske zvijezde, poput glumačke ekipe serijala 'Sulejman Veličanstveni', brojni sportaši i osobe iz javnog života, svoje će umijeće pokazati na ekskluzivnoj Gala večeri na turniru koji se održava u Zadru od 18. do 21. rujna.

Gdje god se pojavi, simpatični Nusret izaziva veliku pažnju medija, pa je tako prije dolaska u Hrvatsku na talijanskom otoku Capriju za njim bila prava medijska potjera.

Gokce je kuhati počeo kada je imao samo 13 godina. Znatiželja ga je odvela u SAD i Argentinu, u kojima je usavršio posebnu tehniku pripremanja mesnih jela. Nakon povratka u rodnu Tursku 2010. otvorio je svoj prvi restoran u kojem je pokazao umijeće i koji je u vrlo kratkom roku postao prava senzacija. Nesvakidašnje mesne delicije, profesionalizam i strast za hranom postale su sinonim za jedan od najcjenjenijih turskih restorana Nusr-Et Steakhouse. Na svojih šest lokacija u Istanbulu, Ankari, Bodrumu, D – Hotel Marisu te uskoro na prvoj međunarodnoj lokaciji u Dubaiju, Nusr-Et Steakhouse nudi delicije načinjene po receptima najpoznatijeg turskog majstora, čiji jedinstveni okusi pružaju višeosjetilno iskustvo, zbog čega je ovaj restoran zaslužio mjesto na vrhu ljestvice najboljih u regiji, ali i šire. Slobodno mjesto u njemu zato se čeka i tjednima.