OKUSI ŠPANJOLSKE I PORTUGALA

Lidl predstavio atraktivnu Sol&Mar ponudu

28.07.2014 u 06:00

Bionic
Reading

Lidlova Sol&Mar ponuda španjolskih i portugalskih proizvoda predstavljena je jutros u trgovini u Novom Zagrebu

Pršuti, salame, sirevi, masline, plodovi mora, umaci, začini, deserti – ovaj atraktivni asortiman obuhvaća 60-ak proizvoda i više od 15-ak vina, a u Lidlovim je trgovinama dostupan od 28. srpnja. Promotivnim degustacijama u duhu flamenca i fieste, Lidl je svojim kupcima približio kulturu i gastronomiju Pirinejskog poluotoka. Lidlovi kupci imali su tako priliku, uz španjolske ritmove, degustirati egzotične specijalitete, a Lidlove Sol&Mar fieste s degustacijama održat će se u Zagrebu, ali i u trgovinama u Dalmaciji i Istri.

Lidl je svoje kupce još jednom poveo na gastronomsko putovanje – ovoga puta Pirinejskim poluotokom. Naime, u svim Lidlovim trgovinama ovoga je tjedna dostupna bogata Sol&Mar ponuda španjolskih i portugalskih proizvoda, a Lidlovim je kupcima predstavljena promotivnom degustacijom u duhu flamenca. Uz španjolske ritmove i ugođaj prave fieste, svi koji su se jutros zatekli u Lidlu u Oreškovićevoj, imali su priliku kušati egzotične specijalitete, ali i naučiti ponešto o načinima pripremanja razlčitih namirnica. Španjolske delicije od proizvoda iz Sol&Mar ponude poput raznovrsnih hladnih i toplih tapasa, crvenog i zelenog gazpacha, paelle i piri piri koktela s kozicama, pripremali su poznati kuhari Gastronomadi.

Sol&Mar asortiman na jednom mjestu okuplja poznatih 60-ak španjolskih i portugalskih specijaliteta, pa su tako ovoga tjedna Lidlovim kupcima dostupni primjerice namaz od maslina Tapenada, pršut Serano, Piri Piri umak, voćni sladoled od naranče, torta od naranče, salame Chorizo, Mahon sir, Paella, brojni plodovi mora, masline i maslinovo ulje, začini, te brojni drugi proizvodi. U ponudi se nalazi i desertno vino Moscatel, ali i bogata ponuda od čak 18 kvalitetnih vina koja su dostupna u sklopu španjolskog i portugalskog tjedna. Lidl svojim kupcima putem tematskih tjedana kontinuirano nudi kratkotrajne ponude raznovrsnih proizvoda, a sve kako bi ih upoznao sa čarima svjetskih i europskih kuhinja.

Promotivne degustacije diljem Hrvatske
Promotivne degustacije u Lidlovim trgovinama, kao i nagradna igra u kojoj kupci imaju priliku osvojiti Sol&Mar pršut, održavat će se idućih tjedan dana svakoga dana u drugoj trgovini, i to ujutro i popodne. Osim četiri zagrebačke trgovine, degustacije će se održati i u Lidlovim trgovinama u Splitu, Zadru, Šibeniku, Trogiru, Rijeci, Rovinju i Puli, a više informacija dostupno je na službenoj stranici Lidla i Facebook profilu.