SPEZI

Luka Nižetić uživa u komiškoj fjaci uz Spezi

28.07.2014 u 11:47

Bionic
Reading

Komiža, očaravajuće ribarsko mjesto koje je sačuvalo svoj autohtoni dalmatinski šarm, pokazala se kao idealna destinacija za uživanje u atmosferi „dolce far niente“ i novom osvježavajućem piću Spezi

Bijeg od gradske vreve na usamljeni otok i povratak u neka zaboravljena vremena vraća one lijepe uspomene na Dalmaciju 80-tih godina. U zavodljiv ugođaj odlično se uklapa i piće Spezi koje je upravo tih romantičnih 80-tih bilo pravi hit.

Ni sam Luka Nižetić, koji je stigao na Komižu kako bi se pridružio ekipi u restoranu Fabrika, nije mogao odoljeti i ne iskoristiti malo vremena za sebe te uživati u Speziju i komiškoj fjaki, prije nego što zasuče rukave i prione kuhanju.

„Iako će ovo ljeto za mene biti uglavnom radno, uvijek se pronađe malo vremena za guštanje. Kako u Komiži imamo restoran, provodim na Visu svaki slobodan trenutak. Fabrika je drugačija po mnogo čemu od uobičajenih sličnih mjesta, no ono što joj daje poseban touch je retro stil i atmosfera u koju se Spezi odlično uklapa. Želja nam je bila omogućiti posjetiteljima da osjete kakva je Dalmacija bila nekad, a dio tog vremena bio je i nezaboravni Spezi, najbolji prijatelj za šetnju gradom, odlazak na plažu i naravno osvježenje.“

Idiličnu atmosferu Komiže uz Spezi ovjekovječila je i modna blogerica Pony Ryder koja se slučajno zatekla u Komiži te omogućila Luki da s ljetovanja uz lijepe trenutke u mislima, ponese sa sobom i fotografiju koja neće dopustiti da uspomene izblijede. Slika ipak govori tisuću riječi!