NAGRADNJAČA

Dinner in the Sky u Zagrebu!

10.06.2014 u 09:54

Bionic
Reading

Sreća prati hrabre! Jesi li dovoljno hrabar da gledaš otvorenje Svjetskog nogometnog prvenstva u zraku? Igraj se s Dorina ČoCROladom i možda ćeš i ti navijati za hrvatsku reprezentaciju uz vrhunsku večeru na visini od 50 metara. Nove Dorine Crispy i Extra Milk poslužit će se kao desert pri čemu će navijačka euforija zasigurno porasti i u visine.

Dinner in the Sky® Zagreb otvara svoja vrata u lipnju 2014. na samo pet dana, od 11. do 15. lipnja, kako bi predstavio jedinstveni Dinner in the Sky® doživljaj svim zainteresiranim klijentima. Tih ćemo dana Dinner in the Sky® doživljaj nuditi zajedno s jedinstvenim kulinarskim užitkom – u centru Zagreba. Stol s 22 ljudi na visinu od 50 metara postavit će tim stručnjaka kako bi se gostima i njihovim prijateljima omogućila najposebnija večera njihovog života.

Događaj će tijekom pet dana ugostiti jednog od najboljih chefova u Hrvatskoj i na Balkanu. Tijekom večernjih događaja, chef će se osobno pridružiti gostima na visini od 50 metara kako bi posluživao i pričao o svojoj hrani i jelovniku. Ta će ekskluzivna atmosfera s izvanrednom hranom i izravnim kontaktom sa chefom stvoriti nezaboravan doživljaj.

Kraš povodom Svjetskog nogometnog prvenstva predstavlja Dorina čoCROladu (nove navijačke okuse Dorine – ČoCROlade Crispy i ČoCROlade Extra Milk) te tom prigodom poklanja čitateljima tportala četiri ulaznice za spektakularni TV prijenos otvorenja SP u zraku - Dinner in the sky u Zagrebu, 12. lipnja, u 21.30 h - kada hrvatska reprezentacija otvara Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

Za one koji nisu dovoljno brzi, Kraš je pripremio pet poklon paketa novih navijačkih okusa Dorine koje će svojom kremastom strukturom učiniti navijanje tijekom Svjetskog prvenstva još slađim.

Po dvije ulaznice Dinner in the Sky 12. lipnja osvojile su:

Marija Mazalin
Lana Bezinović Šostar