NAGRADNJAČA

Franck vas nagrađuje novom 100% Arabicom!

16.04.2014 u 10:34

Bionic
Reading

Franck kao vodeći proizvođač kave na hrvatskom tržištu stalno prati svjetske trendove i osluškuje želje potrošača pri razvoju novih proizvoda. Rezultat su inovativni proizvodi poput nove mljevene kave - 100% Arabice, koja predstavlja sam vrh ponude u segmentu kave za domaćinstvo. Riječ je o kavi koja po svojoj kvaliteti spada u premium segment, a dostupna je po vrlo pristupačnoj cijeni.

Nova Franck 100% Arabica nastala je mješavinom pomno odabranih zrna isključivo sorte arabica. Odlikuje ju bogata aroma, slatkoća i blagost te kremasti, čokoladni okus prožet notama lješnjaka i badema koji pruža savršen užitak ispijanja.

Osim odabirom najboljih arabica iz Središnje i Južne Amerike, iznimno bogatstvo i karakteristična punoća okusa Franckove 100% Arabice dobiveni su i pažljivim procesom proizvodnje. Pomno pripreman i detaljno nadziran postupak prženja omogućuje oslobađanje najboljih aroma skrivenih u zrnima kave nakon čega slijedi miješanje odabranih sorti arabice, mljevenje i na kraju pakiranje u vakuum što najbolje čuva sve arome iz kave. Tijekom procesa proizvodnje, u svakom trenutku provode se detaljne analize i provjere kvalitete kave.

Franck 100% Arabica može se pripremati na nekoliko načina - u džezvi, kafetijeri, kao filter kava ili pomoću metode french pressa, a posebnim načinom mljevenja Franckov je razvojni tim postigao optimalnan omjer grubih i finih čestica što garantira jednako bogat okus bez obzira na način pripreme.

Franckova 100% Arabica nije kava koja će vas ujutro samo razbuditi. Ovo je kava koja će u bilo koje doba dana aktivirati sva vaša osjetila bogatstvom okusa koje je moguće dobiti samo iz odabranih zrna sorte arabica. Ovako bogat okus dobro poznaju istinski ljubitelji kave i svi oni probirljiva nepca.

Franck i tportal.hr najbržim čitateljima koji točno odgovore na pitanje poklanjaju 10 paketa 100% Arabice!

Nagradu su osvojili:

Nikolina Orlić
Paula Trojnar
Željka Lenac
Anđelka Mikulić
Sandra Ćudina
Željko Novosel
Jasminka Borovnjak Vegar
Silvija Milčić
Ivica Jurić
Mateja Samaržija

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.