A NARUČILI STE...

Što omiljeno piće otkriva o vama

01.02.2014 u 09:19

Bionic
Reading

Način razmišljanja i ponašanja može puno otkriti o karakternim crtama osobe, a na šaljiv i simpatičan način to može i vaše omiljeno piće

Odabirete li ovo piće dok ste s ekipom u kafiću, postoje tri moguća razloga za to:

1. Novi ste u ispijanju alkohola i ne želite ništa s posebnim okusom.

2. Ne poznajete vrste pića, a za votku ste čuli.

3. Imate ruske korijene pa to želite proslaviti.

Burbon

Uvijek odajete priznanje za naporan rad, a kada volite, volite do kraja. Ukoliko je suprotno, nećete šutjeti i jasno ćete reći što mislite, ali i zašto.

Gin

Lako se uklapate u bilo koji tip društva i uvijek ćete pronaći barem jednu osobu s kojom možete razgovarati. Proljeće je vaše najdraže doba godine jer se sve budi i pokreće, piše Huffington Post

Irski viski

Vi ste osoba za partijanje i opuštanje, a zbog toga ste vrlo rado viđena osoba u društvu. Zabavni ste i opušteni pa vas prijatelji rado pozivaju na druženja.

Viski

U mlađim danima uvijek ste ispunjavali sve obaveze, pročitali svaku lektiru i bili vrijedna osoba. Imate na umu da ste dogovorili ludi provod ili party, ali prije toga ćete obaviti sve obaveze bez zadrške. Prijatelji vas cijene i uvijek će prvo pokucati na vaša vrata ako trebaju savjet.

Konjak

Dakle vas opisuje samo jedna riječ - otmjeno.



Rum

Stvoreni ste da budete drugačiji od drugih i teško ćete odoljeti plesnom podiju. Prijatelji znaju da će vašim dolaskom večer otići u nepoznatom, ali zanimljivom i nezaboravnom smjeru.

Rakija

Malo je reći da ste pravi partijaner koji dobro podnosi žestoka pića i stoji na nogama cijelu noć.