NAGRADNJAČA

Rio Mare - pravi okus Italije

14.06.2013 u 10:16

Bionic
Reading

Pravi okus Italije, lagani ljetni obrok stiže iz tvrtke Rio Mare. Rio Mare tuna u maslinovom ulju u kombinaciji sa svježim salatama ili kao ukusan nadjev na brusketi idealno je zdravo, ljetno osvježenje.

Iako je hrana ugodno iskustvo, ono nosi i određenu odgovornost. Ukratko, uživanje u dobroj hrani ide rukom pod ruku s težnjom za zdravom prehranom i održavanjem zdravlja.

Nutricionisti danas savjetuju jedenje ribe barem dva puta tjedno kako bi prehrana koristila zdravlju i da bi bila uravnotežena i zdrava. Naime, 100 g tunjevine u maslinovu ulju zadovoljit će približno 20% dnevnih potreba odrasle osobe za fosforom, koji kontrolira ravnotežu živčanog sustava, te zajedno s kalcijem pridonosi zdravlju kostiju i zubiju.

Rio Mare tuna u maslinovom ulju najpopularnija je i najomiljenija Rio Mare tuna hrvatskih potrošača. Razlog njezine popularnosti u samoj je tunjevini, budući da sadrži samo odabranu tunjevinu visoke kvalitete, ne sadrži konzervanse i umjetne arome i preporučljiva je kao potpuni obrok za cijelu obitelj.

Rio Mare tuna bogata je vitaminima B12 i vitaminom PP koji omogućuju pretvaranje hranjivih tvari u energiju. Meso Rio Mare tune najbogatiji je izvor bjelančevina, a omega-3 masne kiseline smanjuju rizik od debljine.

Tunjevina u maslinovu ulju Rio Mare autentično je jelo bogato fosforom, bjelančevinama i nezasićenim masnim kiselinama (koje pomažu smanjiti razinu kolesterola).

Rio Mare pokrenuo je ove godine i projekt 'Odgovorna kvaliteta' koji predstavlja potpuni koncept kvalitete te je odgovorno razvijen duž cjelokupne proizvodne linije od trenutka ulova ribe, pa sve do serviranja na stol. To znači da svaka Rio Mare konzerva tune ima svoju priču – od mora do stola i to putem najsuvremenijeg web praćenje proizvoda. Unosom koda sa svake konzerve Rio Mare proizvoda online putem u roku od 48 sati mogu se dobiti sve informacije o porijeklu tune - informacija o vrsti plovila upotrebljenog za lov, područje i datum ulova, tehniku ulova, vrstu konzervirane tune i datum konzerviranja… Provjerite…

Tportal.hr svojim čitateljima poklanja dva paketa tunjevine Rio Mare!

Nagradu su osvojili:

Klara Mandić
Boris Šimić

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.