PAMETNA RJEŠENJA

Hrvatske food bloggerice oduševljene Electrolux štapnim mikserom

03.06.2013 u 10:59

Bionic
Reading

Hrvatske food bloggerice oduševljene Electrolux štapnim mikserom

Zagreb, 29. svibnja 2013. – Electrolux, koji nudi pametna i kreativna rješenja, kako za profesionalce, tako i za one koji su glavni chefovi samo u vlastitim kuhinjama, donosi još jedan vrhunski mali kuhinjski uređaj koji je oduševio i naše poznate food bloggerice – Tamaru Novaković, Bite my Cake, Tihanu Koprek, Just cake the Cupcake i Pamelu Poldrugač, CharmPam

Mlade, uspješne i talentirane za pripremanje najfinijih delicija, naše su bloggerice hrabro pozirale, sa, kako kažu, njihovim novim najdražim malim uređajem i odlučile iskoristiti sve njegove karakteristike. Naše food blogerice u kuhanju dijele strast prema slasticama, a pripravljenje najfinijih deserata za njih je veliko zadovoljstvo kojemu ne mogu odoljeti, uostalom, kao i svi koji su ih jednom probali. A od sada su tu Electrolux štapni mikseri ESTM5200, ESTM5400, ESTM5600, ESTM6200 i ESTM6400 kako bi pripremanje ukusnih kolača i torti bilo još lakše, brže, Novi Electrolux štapni mikseri iz serije Easycompact dolaze u 3 boje – tamnotirkiznobijeloj, crveno-bijeloj i crno-bijeloj, a svaki od uređaja dolazi sa svojim posebnim dodacima – kako bi bio idealan partner u kuhinji za svakoga.

Oni sadrže profesionalan XL nastavak za miješanje duljine 25 cm u obliku zvona čime vam omogućuju da ih koristite za izravno miješanje u tavama i zdjelama kao što to rade profesionalni kuhari. Tri veloute oštrice i oblik zvona u tekućinama stvaraju vrtlog koji usisava hranu u oštrice i daje glatku smjesu. Motor snage 700W i funkcija turbo ULTRAMIX/PRO daju snagu potrebnu za sjeckanje voća i orašastih plodova pa
Uz Electrolux štapne miksere, gastroblogerice će od sada puno lakše raditi smjese savršene baršunaste teksture kao što su umaci, smoothiesi, pirei i majoneza, a u njihovim juhama više neće biti grudica.

'Electrolux štapni mikser je odličan, a do kraja me osvojio kad sam ga nedavno isprobala na festivalu slastica Slatki gušti na Zrinjevcu. Ja sam, naime, uvijek govorila kako nema šanse da se s nastavkom-pjenjačom koji se stavlja na štapne miksere istuče šlag ili dobar snijeg od bjelanjaka. Potrebno je imati dovoljno jak i dobar štapni mikser, a ovaj to itekako je', rekla je foodblogerica Tamara Novaković.

Electrolux štapni mikseri unijet će živost i veselje u vašu kuhinju i kuhanje, a naše food bloggerice složile su se kako će njihove poslastice sada biti još i slađe.

Electrolux štapne miksere možete pronaći u specijaliziranim trgovinama po akcijskim maloprodajnim cijenama od 249 do 599 kuna.