Novo iz Dr. Oetkera

Kreme za torte sa slatkim vrhnjem

18.10.2012 u 14:39

Bionic
Reading

Za najslasnije i najkremastije torte, rolade i kolače koristi se slatko vrhnje! Zato je Dr. Oetker predstavio potrošačima najfiniju novost u izradi omiljenih torti – kreme za torte koje se umjesto s mlijekom pripremaju sa slatkim vrhnjem!

Zbog ovog posebnog načina pripreme Dr. Oetker Kreme za torte su izuzetno izdašne i kremaste, dovoljne su za cijelu tortu, a dolaze u 3 omiljena okusa: Čokolada – s komadićima čokolade, Vanilija – s najfinijom Bourbon vanilijom i Jagoda – s pravom jagodom.

Dr. Oetker Kreme za torte pripremaju se brzo i jednostavno, a što je najvažnije, jedno pakiranje dovoljno je za bogatu i ekstra kremastu tortu promjera 24-26 cm. Priprema je jednostavna i uvijek uspješna – potrebno je samo 500 ml slatkog vrhnja miješati električnim mikserom te pred kraj dodati prašak za kremu i nastaviti s miješanjem dok ona ne postane dovoljno čvrsta. Dr. Oetker kreme za torte sa slatkim vrhnjem pružaju jedinstven okus i punoću omiljenih torti, rolada i kolača, a pritom ne sadrže konzervanse, bojila i umjetne aditive.

Dr. Oetker Kreme za torte sa slatkim vrhnjem mogu se pronaći u svim trgovinama po preporučenoj MPC cijeni od 7,59 kn.