A TEK IM JE 15...

Zvijezde serije 'Stranger Things' postaju nove ikone stila

20.11.2017 u 16:53

Bionic
Reading

Njihova imena su Gaten Matarazzo, Sadie Sink i Caleb McLaughlin, imaju tek 15 godina i već su velike zvijezde zahvaljujući hit seriji 'Stranger Things'. Da su svoju novu ulogu, onu 'pod povećalom javnosti', shvatili itekako ozbiljno, bilo je vidljivo i na dodjeli glazbenih nagrada održanih u Los Angelesu, gdje se poznati trojac pojavio na crvenom tepihu

Baš poput pravih profesionalaca 'odradili' su šetnju crvenim tepihom i poziranje pred okupljenim fotografima na dodjelii glazbenih nagrada American Music Awards, održanim u Los Angelesu. To ne bi bilo ništa čudno, da nije riječ o petnaestogodišnjacima koji su glavne zvijede hit serije 'Stranger Things', a sudeći po viđenom, predviđa im se blistava budućnost.

  • +10
Zvijezde serije 'Strangers Things' Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jedina djevojka među njima, 15-godišnja Sadie Sink, crvenim je tepihom prošetala u neobičnoj metalik haljini, a cjelokupni stajling je zaokružila srebrnim sandalama na tanku potpeticu. Za eleganciju se odlučio i Gaten Matarazzo koji je jednobojno odijelo u ljubičastoj boji osvježio košuljom cvjetnog uzorka.

Najotkačeniji je zasigurno bio Caleb McLaughlin koji se odlučio za išpricano odijelo, ali i cipele, tamne boje. Bez sumnje, simpatičan trojac već je zaludio tinejdžere diljem svijeta, a njihov stil mnogi će, zasigurno, poželjeti kopirati.