LUKSUZNOG IZGLEDA

Zimski klasik koji se isplati imati: Baršunasti sako nosit ćete godinama, a evo kakve se verzije nude ove sezone

06.12.2021 u 12:32

Bionic
Reading

Baršun kao vrsta materijala na modnoj sceni dugi niz godina smatrao se staromodnim, no kao što je slučaj s brojnim trendovima baršun je ponovno aktualan i uvjerljivo najpoželjniji u formi sakoa i jakni

Šik materijal baršuna sjajnog izgleda daruje potrebnu teksturu svakom stajlingu, kao i luksuzni dojam svemu što nosimo. Za novu popularnost baršuna brojni vide krivca u činjenici da je na modnoj sceni ponovno istaknuta želja za dotjerivanjem, o čemu dovoljno svjedoče kolekcije za sezonu blagdanskih zabava, kojima dominira ovaj materijal luksuznog izgleda.

Neovisno o trendovskim strujama na modnoj sceni, sakoi stvoreni od baršuna već dugi niz godina slove za zimski klasik koji se isplati imati u ormaru.

  • +9
Sako i jakne od baršuna Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Nošeni preko male crne haljine ili preko elegatnih hlača i ženstvene bluze, baršunasti sakoi predstavljaju idealan komad za nošenje u blagdanskoj sezoni, dok baršunaste jakne čine idealnog stilskog partnera kožnim hlačama ili užim trapericama pri stvaranju casual stajlinga.

Uz bok renomiranim dizajnerskim imenima i modnim kućama, popularne high street trgovine također su se potrudile da ove sezone ne manjka zanimljivih modela baršunastih sakoa i jakni, a u prilog njihovoj popularnosti u aktualnoj sezoni dovoljno govore i stajlinzi slavnih ljepotica koje posljednjih tjedana na brojnim događajima blistaju u baršunastim odijelima.

NOSI SE BARŠUN

Kao stvorena za svečane prigode: Ova tkanina ponovno dominira stajlinzima slavnih ljepotica

Pogledaj galeriju