TINA I ANDREA

Zgodne Mrazice koje ne dijele, već sakupljaju darove

07.12.2014 u 16:43

  • +10

Mrazice Andrea i Tina sakupljaju darove

Izvor: Promo fotografije / Autor: Roses Outlet

Bionic
Reading

Iako bismo od Mrazica očekivali da daruju, Tini Katanić i Andrei Andrassy oproštena je mala zamjena uloga

Veselo skakućući po trgovačkom centru Roses, djevojke su sakupljale dobrovoljne priloge za pomoć djeci u Osnovnoj školi pri specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Krapinske Toplice.

Humanitarnu akciju u Svetom Križu Začretje podržale su brojne poznate osobe: voditelji Tamara Loos, Saša Buneta, Ines Preindl, Tihana Zrnić, Frano Domitrović i simpatična Uršula Tolj, pjevači Ivana Marić i Jacques Houdek te prekrasna glumica Marija Borić. Svi zajedno zapjevali su 'Zvončiće' i fotografirali se s mnogo građana, koji su zatim fotografije kupili i tako pomogli djeci.

'Je li moguće da ćemo napokon ostvariti našu veliku želju i nabaviti kombi za prijevoz učenika?! Sve ukazuje na to da će se želja ostvariti! Naša su srca puna optimizma i veliko hvala svim zvijezdama i ljudima dobrog srca, koji jesu i tek će kupiti licitarske ukrase', rekao je Antun Zupanc, ravnatelj škole.

Svi građani koji se žele uključiti u akciju mogu tijekom cijeloga prosinca kupiti licitare i tako pomoći učiniti hvalevrijedno djelo.