TO NE PROPUŠTA

Žestoki noćni život Petre Maroja

23.07.2013 u 12:39

  • +2

Poznati na DJ Axwellu

Izvor: Promo fotografije / Autor: Aquarius Zrće

Bionic
Reading

Na duboke house ritmove plesale i pjevačica Žanamari Lalić te Petra Maroja, kao i manekenke Maja Cvjetković i Antea Kodžoman

Bivši član Swedish House Mafije, koji je surađivao s Madonnom, Kylie, Rihannom, Adele, Usherom i Coldplayom, sinoć je u klubu Aquarius na Zrću priredio senzacionalnu zabavu!

Rasplesanu svirku švedske DJ zvijezde Axwella, koji je na gostovanje u Aquariusu stigao privatnim avionom, nisu propustile ni mnoge poznate osobe iz hrvatskog društvenog života.

Pjevačica Žanamari Lalić u popularnom novaljskom klubu uživala je u ugodnom društvu Marija Perčića, manekena iz svog najnovijeg spota za pjesmu 'Kao da me nema sutra'.

'Ovo je bio moj prvi posjet Zrću, iako mi s Axwellom nije prvi put. Njegov rad pratim od početka i on je apsolutni vrh house produkcije. Znaju Šveđani! Ni sinoć nije razočarao! Digao je ekipu do usijanja svojom karizmom i najboljim houseom. Na partyju sam srela i jako mi dragu Petru Maroja s kojom mi također nije prvi put da se provodim do jutra, ali sam upoznala i prekul nove ljude te srela neke svoje rock kolege s kojima nerijetko dijelim stage. Svi dobro znaju tko je Axwell, a započeti ljeto 'skidanjem nevinosti' u Aquariusu je bila apsolutna pobjeda!' rekla je je Žanamari Lalić.

Da je u Aquariusu sinoć svirao kralj plesnog podija, složno su konstatirale manekenke i bivše misice Antea Kodžoman i Maja Cvjetković te glumica i PR menadžerica Petra Maroja.

'Iako u zadnje vrijeme nisam aktivna u noćnom životu Lijepe nam Naše, ovo je definitivno party koji nisam htjela propustiti. Svake godine sam u Aquariusu na Zrću i mislim da je Axwell nešto što se nikako ne propušta. Najbolji party ove godine u Hrvatskoj!' komentirala je jutro nakon zabave glumica i PR menadžerica u Hiltonu, Petra Maroja.