STAJLING ZA SINJSKU ALKU

Ženstveno i jednostavno izdanje Sanje Musić Milanović: Vječne balerinke i mačkaste naočale

06.08.2023 u 16:41

Bionic
Reading

Predsjednik Zoran Milanović u društvu supruge Sanje Musić Milanović i mađarske predsjednice Katalin Novak stigao je na 308. Sinjsku alku, a prva dama Hrvatske nije mogla proći nezamijećeno u jednostavnom, ali itekako ženstvenom stajlingu

Ovogodišnje 308. izdanje Sinjske alke nije propustila ni supruga predsjednika RH Sanja Musić Milanović, koja je je za tu prigodu odabrala jednostavan stajling.

Crna bluza s motivom cvijeća u bež nijansi, jednostavna maksi suknja A kroja i efektan crni remen od ratana s okruglom kopčom te udobne balerinke u zelenkastoj nijansi bili su ženstven i nepretenciozan odabir prve dame.

  • +12
Predsjednik Zoran Milanović u društvu mađarske predsjednice Katalin Novak stigao na 308. Sinjsku Alku Izvor: Pixsell / Autor: Zvonimir Barisin/PIXSELL

Look je zaokružila sunčanim naočalama chic mačkastog okvira, koji je posljednjih nekoliko sezona izuzetno popularan, i beauty klasikom - crvenim ružem kojem je vjerna godinama.

Prošle godine Sanja Musić Milanović nije bila na najvećoj sinjskoj atrakciji, dok je dvije godine prije toga pozornost plijenila modnim odabirima kojima su dominirali šeširi širokog oboda koji štite od jakog sunca.

Ove godine odrekla se ne samo njih, već i potpetica te odabrala modni klasik - balerinke, u kojima je šetnja po pijeskom pokrivenom alkarskom trkalištu puno jednostavnija.

Balerinkama je doista nemoguće pogriješiti, a ovaj vječni model predstavlja ultimativni dodatak svakom stajlingu. Balerinke se sjajne u kombinaciji s hlačama i suknjama, a jednako dobro će izgledati i u dnevnim i večernjim varijantama. Najelegantnije i najženstvenije ravne cipele na modnu scenu vratile su se sa stilom i ove su godine definitivno jedan od najpoželjnijih modela obuće.