U ZNAKU SVILE

Ženstveni trend koji zahtijeva malo modne odvažnosti

13.06.2016 u 08:00

  • +27

Trendi komadi s čipkom

Izvor: Promo fotografije / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Sportski trend koji je zavladao proteklih sezona dobio je novu inačicu u znaku svilenih komada nalik profinjenim spavaćicama s dodatkom čipke

Ovaj trend najbolje označavaju komadi poput takozvanih slip haljina. Ove ženstvene svilene haljine koje klize po figuri čest su prizor na modno osviještenim djevojkama koje ih uklapaju u svakodnevne i večernje kombinacije.

Senzualnost slip haljina u znaku svile i čipke, zahvatila je i ostale odjevne komade poput majica i suknji.

Zbog delikatnosti materijala i kroja koji često čini tanke naramenice i velike proreze u području dekoltea, ovi trendovski svileni komadi ne trpe donje rublje, stoga su brojne modno osviještene dame riješile navedeni problem došavši na ideju kombiniranja slip haljina ili majica u paru s običnim.

Kombinacija običnih majica i svilenih krpica obilježila je eru 90-ih, a zahvaljujući trendu nošenja svilenih krpica ponovno je oživjela, o čemu dovoljno svjedoče slavne dame i utjecajne modne blogerice.


Iako je većini aktualnih modnih trendova zajednička univerzalnost i lako nošenje, s ovim modnim trendom lako se možete 'poskliznuti' ako ga krivo prakticirate.