NAPROSTO BLISTA

Želite li kosi podariti više volumena? Frizura Carle Bruni Sarkozy pun je pogodak

22.05.2023 u 15:04

  • +5

Carla Bruni Sarkozy

Izvor: Profimedia / Autor: Shootpix/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Atraktivna Carla Bruni Sarkozy, nekadašnja prva dama Francuske, izazvala je pravu pomutnju na crvenom tepihu 76. festivala u Cannesu

Prelijepa 55-godišnja brineta ponovno je briljirala u modnom izdanju kojem se nema što prigovoriti.

Uspješna kantautorica, čiji je najnoviji studijski album 'French Touch' postao dvostruko platinasti, bila je utjelovljenje francuskog chica u Cannesu u elegantnoj haljini kraljevski plave boje (Saint Laurent), a koja je istaknula njezinu besprijekornu figuru.

Odličan stajling, za koji je dobila samo bezbrojne komplimente, poznata ljepotica zaokružila je Chopardovim nakitom i chic frizurom koja joj fantastično pristaje.

odlična izdanja

Glamura nije nedostajalo: Pogledajte najljepše haljine do sada viđene u Cannesu

Pogledaj galeriju

Carla se nedavno bez puno razmišljanja odlučila za osvježenje imidža te se odvažila na efektnu promjenu - lepršavu, stepenasto ošišanu frizuru - skrativši duge smeđe uvojke kojima je godinama bila vjerna.

Ovaj stil je odlično rješenje za zrelije dame koje žele suptilnu promjenu uz dodatni volumen s obzirom na to da se u 50-ima kosa više isušuje i gubi na svojoj bujnosti. Pa ako niste raspoloženi za ultra popularni bob, odlična je opcija upravo Carlin dugi, stepenasto ošišani bob uz dodatak trendi 'zavjesa' šiški.

Rezultat je nevjerojatna frizura koja briše godine u trenu i nije nimalo teška za održavanje, stoga je sjajna opcija i za nadolazeće ljeto.