kad bi odijela govorila...

Želi li nam Kate Middleton odjećom poručiti nešto?

26.10.2023 u 08:24

Bionic
Reading

Jesen je često vrijeme za nove početke, a čini se da je Kate Middleton ove jeseni odlučila usvojiti nove modne ideje. Ostavila se kaput-haljina i počela odijevati moćna odijela, a ta odluka donosi i dublju bitnu promjenu na koju nam želi ukazati

Stil Kate Middleton s godinama se nije puno mijenjao i od nje smo uvijek mogli računati na 'ziheraške' kombinacije. Kao istaknuta članica kraljevske obitelji, Middleton je brzo shvatila kakvi krojevi joj stoje i nije puno eksperimentirala. Najčešće smo je mogli vidjeti u pažljivo krojenim kaput-haljinama i cvjetnim kreacijama midi duljine, ali sada omiljena Britanka ne izlazi iz odijela.

Još prošle sezone poznate su dame rado birale odijela za svoje javne nastupe, a koliko efektna mogu biti, shvatila je i Middleton.

Iako Britanka rado nosi sakoe, posebno one sa Zarinim potpisom, ove sezone prošetala je nekoliko odijela u različitim bojama te pokazala novi stil koji je prigrlila.

  • +6
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Peter Nicholls / PA Images / Profimedia

Izlazak iz midi haljina, prema mišljenju kraljevskih stručnjaka, predstavlja njezin prijelaz u ozbiljnije kraljevske uloge koje je prihvatila nakon smrti kraljice Elizabete.

'Kako smo sada čvrsto u kraljevoj vladavini, Catherine se počinje utvrđivati ​​u svojoj novoj ulozi princeze od Walesa. Njezina odijela s hlačama mogli bismo smatrati vizualnim znakom njezina profesionalnog pristupa novom položaju u obitelji', rekao je stručnjak za kraljevsku obitelj za Page Six.

Biranjem moćnih odijela (engl. power suits) princeza vizualno pokazuje da je spremna za zadatke koje su dosad odrađivali muški članovi obitelji, a njezin elegantan i nježan pristup svrstava je među nekolicinu javnosti dragih članova najpoznatije britanske obitelji.

  • +3
Kate Middleton u Yorkshireu Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia