ODVAŽNA GLUMICA

Zbog dubokog dekoltea riskirala modnu katastrofu

11.10.2016 u 09:47

  • +7

Amy Adams

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Na londonskoj premijeri svog novog filma crvenokosa glumica Amy Adams odlučila je modno riskirati pojavivši se u delikatnoj haljini grčkog stila

Glumica Amy Adamskoja u novom filmu 'Arrival' tumači lik doktorice Louise Banks, pridružila se filmskim kolegama na crvenom tepihu u odvažnoj haljini grčkog stila u kojoj se na trenutke susretala s ozbiljnim problemima.

Ova haljina od delikatne tkanine otkrivala je dubok dekolte, a zbog izazovnog proreza i vjetrovitog londonskog vremena Amy se pred okupljenim fotografima morala spašavati od moguće modne katastrofe.

Spomenuta haljina djelo je modne kuće Valentino i predstavljena je u sklopu couture kolekcije, a njena glavna posebnost, osim izazovnog dekoltea, leži u detalju velikih, tehnikom akvarela stvorenih leptira smještenih u podnožju kreacije.

Tanke naramenice, koje su strateški pokrivale grudi, pojačane su detaljem trake preko jednog ramena, dok je stražnji dio haljine pružao pogled na Amyna gola leđa.

Izazovnu, istovremeno elegantnu haljinu Amy je kompletirala decentnim nakitom u znaku prstenja i sedefastih naušnica koje su izvirivale iz valovite frizure.

Po pitanju make-upa, Amy se odlučila za brončane tonove koji su laskali njezinoj aristokratski bijeloj puti i zelenoj boji očiju.

Za pojavljivanja na crvenom tepihu ova holivudska glumica često odabire elegantne i odmjerene haljine u plavim tonovima, no najnovijim odabirom u potpunosti je izašla iz zacrtanih modnih okvira.