KAKAV PRIZOR

Zavodljive Australke podignule temperaturu u seksi rublju

14.03.2018 u 12:46

Bionic
Reading

Australski modeli Robyn Lawley, Elyse Knowles i Samantha Harris plijene svojom ljepotom gdje god da se pojave, pa ne čudi to da je njihov zajednički fotosession izazvao veliko zanimanje

Seksi Australke, koje su poznate po svojim izazovnim izdanjima, rado su pozirale za brend Bras N Things, a usprkos prohladnom vremenu, ljepotice su se hrabro držale i odradile taj zadatak s osmijehom na licu.

Iako su se morale rano ustati, djevojke su se sjajno zabavljale dok su snimale ovaj razigrani fotosession na plaži Bondi u Australiji. 

Inače, australska plus size ljepotica Robyn Lawley se osim modelinga upustila u dizajnersku avanturu. Naime, nakon što nije uspjela pronaći moderan kupaći kostim u svojoj veličini, pokrenula je liniju kupaćih kostima za žene s oblinama.  

  • +10
Elyse Knowles, Samantha Harris, Robyn Lawley Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Zasitila sam se nošenja donjeg rublja na plaži jer su to bili jedini moderni odjevni komadi u mojoj veličini', priznaje Robyn Lawley te je 2013. pokrenula istoimeni brend. 

Lawley je svoju liniju kupaćih kostima namijenila ženama s oblinama, a kad je u pitanju njezin stil, otkrila je nekoliko korisnih savjeta za sve cure koje se mogu pohvaliti raskošnim atributima. 

  • +36
Sva lica Ashley Graham Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Moj stil se uglavnom vrti oko uličnog ili boemskog stila 70-ih. Uglavnom obožavam nositi odjevne komade u crnoj boji koji stižu u kul tkaninama. Danas imate mnoštvo mogućnosti kad je u pitanju odabir kupaćeg kostima koji neće odskakati od vašeg osobnog stila te žene s oblinama više nisu osuđene na nošenje dosadnih kostima. Osobno se volim osjećati ugodno u badiću koji može izdržati moje aktivnosti s djetetom, a da pritom sve drži na svom mjestu, stoga često odabirem jednodijelne modele', rekla je lijepa Australka čije je kupaće kostime nosila i jedna od najpoznatijih plus size modela Ashley Graham