VRIJEDI IH ISPROBATI

Zavirili smo u ormare bogatih i slavnih: Kao apoteka su i sve je na svome mjestu, a uz ove trikove i vaš može biti takav

29.07.2021 u 06:24

Bionic
Reading

Trendsetericama je teško ne zavidjeti raskošnim garderobama celebova - osim što su prepuni najskupljih komada renomiranih dizajnera, najčešće su uređeni kao apoteke te je u njima sve na svome mjestu

Naravno, obični smrtnici teško da se mogu pohvaliti raskošnim garderobama poput bogatašica iz klana Kardashian-Jenner, uključujući momagericu Kris Jenner, ili drugih stanovnica Hollywooda.

Ipak, možemo primijeniti njihove savjete o organizaciji ormara kako bismo u svakom trenutku znali gdje nam stoje omiljene traperice i top koje želimo odjenuti.

Instagramski profili trendseterica pravo su nadahnuće, a evo nekoliko korisnih savjeta koje svi možemo isprobati, poput trikova koje su za The Zoe Report otkrile između ostalih Kourtney Kardashian, Oprah Winfrey i Molly Sims.

Koristite kutije

Za sve one drage modne detalje i sitnice koje rijetko nosite, a ne želite ih se riješiti, nabavite nekoliko dekorativnih kutija, baš poput Molly Sims. Tako ćete ih moći sakriti od pogleda, a možda i unijeti malo stila u svoj ormar.

Trik za cipele koji štedi prostor

Kourtney Kardashian koristi jednostavan trik za slaganje cipela - umjesto da ih sve postavi u istom smjeru, slaže ih naizmjence i tako dobiva više prostora.

  • +3
Kourtney Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: Photographer Group/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Rasvjeta u ormaru

Nije baš zabavno kopati po mračnom ormaru u užurbanim jutrima, uzaludno pokušavajući pronaći onaj crni top koji paše uz sve. Glazbenica Carrie Underwood ima genijalno rješenje. Umjesto da za ovu misiju koristite smartphone, zašto ne biste razmislili o rasvjeti u ormaru?

Važne su i vješalice

Ako volite navečer pripremiti kombinaciju za sutrašnji dan, zašto ne biste u ormar postavili nekoliko prijenosnih vješalica u obliku kukica, baš poput Oprah Winfrey? Na taj način možete odvojiti ono što želite nositi od ostatka odjeće. Osim toga, ovo je odličan trik zbog kojeg ćete si olakšati osmišljavanje stajlinga. Ove praktične vješalice možete koristiti i za odjeću koju svakodnevno nosite, poput npr. trenirki, tajica, udobnih sweatshirt majica...

Složite odjeću po bojama

Ovo je jedan od najstarijih trikova i uvijek djeluje. Mnoge slavne i bogate zaljubljenice u modu, poput lijepe zvijezde 'Mad Mena' January Jones, glumice sa sjajnim modnim stilom, primjenjuju ovaj trik da bi uvele red u svoju garderobu. Ova metoda olakšava snalaženje u ormaru, a možete je upotrijebiti i za slaganje torbica, cipela, kaputa...

Dodajte pregrade

Bez obzira imate li puno torbica, poput poznate američke glumice, redateljice i spisateljice Mindy Kaling, ili je vaša polica prepuna džempera, dodatne pregrade, odnosno razdjelnici uvijek su dobra ideja. Osim toga, vrlo su jeftini pa uključivanje nekoliko takvih u vaš ormar može biti vrlo efikasan način za uvođenje reda.