MALE TAJNE HOLLYWOODA

Zašto slavnim parovima seks nikada ne dosadi

23.10.2011 u 08:59

Bionic
Reading

Biti u dugogodišnjoj, a istovremeno i sretnoj vezi ponekad se čini kao nemoguća misija. Iako brojni parovi nakon određenog vremena shvate da romantika i strast blijede, postoje oni koji unatoč godinama provedenim zajedno uspijevaju održati strast i osjećaje

Svoje male trikove za uspješnu, sretnu i dugu vezu otkrivaju neki od najpoznatijih celebrity parova, a ističu da je najbitnije odvajanje vremena, povjerenje i seks, piše ivillage.com

Heidi Klum i Seal
Premda zajedno odgajaju čak četvero djece, supermodel Heidi Klum kaže da ona i njezin suprug, pjevač Seal, uspijevaju održati strast u vezi, a vrijeme stvoreno samo za sebe organiziraju zajedničkim izlascima. Ovaj još uvijek jako zaljubljen par tvrdi da za njih medeni mjesec nikada nije ni završio te da svoju ljubav uvijek stavljaju na prvo mjesto. Tako svadbene zavjete obnavljaju svake godine, a svakoga tjedna organiziraju izlazak bez djece koji im, bez obzira na to je li riječ o običnom odlasku u kino ili romantičnoj večeri, pomaže održati strast u braku.

Barem jedna večer tijekom tjedna organizirana samo za vas dvoje, bez djece, može puno značiti za održavanje strasti. Stvaranje vremena samo za vas morao bi biti jedan od prioriteta i ključni je sastojak uspjeha veze. Upravo se za tim savjetom povodi ovaj zvjezdani par te već cijeli niz godina uživa u bračnoj sreći i idili.

Jada Pinkett Smith i Will Smith
Prije negoli su se pojavile glasine o krizi u njihovu braku, glumac Will Smith je priznao da on i njegova supruga Jada, s kojim ima dvoje djece, strast u vezi održavaju vrlo vatrenim začinom – seksom. Par koji je demantirao bilo kakva nagađanja o razvodu, smatra da je dobar seks ključan za uspjeh veze, a kako se do savršenstva dolazi vježbom, ovaj slavni zvjezdani par se trudi što češće i što više vježbati. Osim dobrog i kvalitetnog seksualnoga života, za uspješnu i dugovječnu vezu bitno je i rješavanje problema bez odgađanja, savjetuje seksologinja Patti Britton. Stoga pripazite kako se ne biste potpuno usredotočili na seksualne vještine i igrice pod plahtama, a probleme jednostavno gurali pod tepih.

Ben Affleck i Jennifer Garner

Holivudski glumac Ben Affleck tvrdi da njegova supruga Jennifer Garner, s kojom očekuje treće dijete, nije ni svjesna koliko je lijepa i privlačna, te joj neprestano mora to

dokazivati. Uz brojne obiteljske i poslovne obaveze, ovaj još uvijek zaljubljeni par se trudi što više vremena provesti zajedno te 'ukrasti' koji zajednički trenutak. 'Ponekad ukradeš poljubac, izlazak, nekad dodir ili pak šapat', otkrila je Jennifer. Prema riječima Iana Kernera, savjetnika za parove, čak i najzaposleniji parovi kojima uvijek nedostaje vremena, moraju budućnost i sreću svoje veze stavljati na prvo mjesto.

Victoria i David Beckham

Slavni par David i Victoria Beckham, koji je nedavno dobio svoje četvrto dijete, djevojčicu Harper Seven, žele biti usklađeni u svemu, a to seže toliko daleko da se često i vrlo slično odijevaju te tako pokazuju koliko su bliski i povezani. Upravo je to ključan začin njihove uspješne i dugogodišnje veze. Naime, kada par voli iste stvari te ako dijeli isti ukus na različitim područjima, stvara se osjećaj čvrste zajednice i bliskosti.

Kyra Sedgwick i Kevin Bacon
Kyra Sedgwick, koja je s glumcem Kevinom Baconom u braku pune 22 godine, ističe da je vrlo sretna jer se udala za muškaraca svojih snova. Ovaj slavni par ističe da se, kako godine prolaze, sve više i više oslanjaju jedno na drugo. Brak ovoga slavnoga para uspijevao je opstati pune 22 godine upravo zahvaljujući činjenici da su Kyra i Kevin pravi prijatelji koji si bezuvjetno vjeruju, a činjenica da jedno drugo još uvijek smatraju seksi i privlačnima samo pomaže.

Rebecca Romijn i Jerry O'Connell
Ponosni roditelji blizanaca Dooly i Charlieja, Rebecca Rominj i Jerry O'Connell, na samome početku svoje veze često su odlazili na romantične večere uz cvijeće i svijeće. No nakon rođenja djece, svaka veza ima tendenciju padanja u stanje uspavanosti, pa tako i njihova. No kako bi održali vatrene iskrice u braku, Rebecca i Jerry pokušavaju, baš poput Heidi Klum i Seala, što češće organizirati večeru i izlazak samo za njih dvoje.