ZNA AMANDA HOLDEN

Zašto ovoga ljeta ne biste nosili boju koja pouzdano podiže raspoloženje?

21.06.2023 u 17:19

  • +5

Amanda Holden

Izvor: Profimedia / Autor: Timmie / Goff Photos / Profimedia

Bionic
Reading

Amanda Holden, 52-godišnja britanska voditeljica, pjevačica i članica žirija showa 'Britain's Got Talent', itekako dobro zna kako se privlače pogledi

Atraktivna plavuša bila je ponovno u središtu pozornosti prilikom šetnje londonskim ulicama zahvaljujući monokromatskoj kombinaciji.

Atraktivna Amanda ne bježi od upečatljivih boja koje dobro zna nositi.

Plavokosa Britanka odlučila se ovoga puta za kombinaciju u boji koja će ovoga ljeta dominirati gradskim ulicama - u žutoj.

Maxi haljina (Pretty Lavish) s cut out detaljem na trbuhu i velikim prorezom pokazala se više nego odličnim izborom za zgodnu Amandu, a ovaj all yellow stajling upotpunila je nude stiletticama i efektnom žutom torbicom.

Točka na 'i' ovog genijalnog looka, koji je prava modna inspiracija, karirani je sako u žutoj-bijeloj varijanti s potpisom brenda ME+EM.

Predivna torbica i sunčane naočale su s potpisom Aspinal of London, brenda čije komade rado nosi i Kate Middleton, te njezina mlađa sestra Pippa Middleton Matthews, dok su bezvremenske salonke djelo poznatog dizajnera obuće Gianvita Rossija, omiljenog brenda mnogih slavnih trendseterica.