SVI GA HVALE

Zašto ne biste započeli vikend omiljenim jesenskim koktelom glumice Reese Witherspoon

30.10.2020 u 16:43

Bionic
Reading

Ako ste zaželjeli isprobati zanimljiv koktel prefinog okusa nakon napornog radnog tjedna, simpatična zvijezda 'Plavuše s Harvarda' ima savršeno rješenje za vas

Riječ je o ukusnom napitku koji sadržava cider od jabuke i prošek za koji je lijepa holivudska glumica dobila samo pregršt pohvala na svojem Instagram profilu gdje je otkrila kako priprema ovaj jesenski napitak koji je nazvala 'Fizzy Apple Cider'.

Iako je Reese dobro poznata po svojim zdravim navikama, te svako jutro započinje smoothiejem od voća i povrća, voli se počastiti i dobrim koktelom.

Njezin gazirani koktel s jabučnim ciderom sadržava samo četiri sastojka: Aperol, jabučni cider, tzv. gaziranu vodu (club soda) i vino prošek. Na rub možete staviti komadić jabuke kao ukras.

Reese je na svom Instagram profilu postavila video u kojem je pojasnila kako pripravlja svoj omiljeni napitak: nakon što uzme led, stavi pola čaše cidera, doda Aperol i samo kapljicu gazirane vode u čašu. Zatim na red dolazi prošek i sve se promiješa.

U svom videu glumica nije precizirala točne mjere, pa sami procijenite koliko čega želiti osjetiti u svojem koktelu, ali savjetuje se da ne treba pretjerati s ciderom.

'Savršeno za jesen. I dobro se slaže sa gotovo bilo kojim plesnim pokretom', našalila se plavokosa glumica na svojem Instagram profilu.

Za još bolji okus možete dodati malo limunovog soka kako bi se koktel uravnotežio.

Glumičin jesenski koktel vrlo brzo je skupio puno lajkova, a pohvalile su ga i njezine slavne prijateljice, glumice Isla Fisher i Dianne Keaton.