vrhunski spa doživljaj

Pronašli smo savršenu destinaciju za romantičan odmor u dvoje ove jeseni

03.11.2023 u 11:01

Bionic
Reading

Zašto je bijeg u dvoje važan za vezu? Od ponovnog zbližavanja do boljeg upoznavanja - evo nekoliko jako dobrih razloga zašto što prije otići na odmor u dvoje i prepustiti se nezaboravnom užitku i iskusiti sasvim novu dozu opuštanja i odmora

Tradicija 'bježanja od svega' i odlaska na odmor, ostavljanje stresa i izazova svakodnevnog života iza sebe i provođenje kvalitetnog vremena zajedno itekako je dobra za vezu. Suncem okupani ljetni odmori, medeni mjesec, city break, bijeg u prirodu i to u dvoje – trenuci su koji se pamte i koji 'hrane' vezu, čak i u najizazovnijim vremenima. Prednosti odmora u dvoje i odvajanja vremena za potpuno ugađanje sebi i svojoj polovici je mnogo. A ako ste razmišljali o odlasku na odmor s partnerom, ali nikako da se na to konačno i odvažite, tu su četiri jako dobra razloga koji vas mogu navesti da već danas rezervirate vrijeme samo za vas.

Odmor u dvoje smanjuje razinu stresa kojoj smo svakodnevno izloženi

U svakodnevnom životu postoji niz izvora stresa koji nas svakodnevno preplavljuju, u tolikoj mjeri da gotovo zaboravimo što volimo kod partnera. Problemi na poslu, rokovi, financijski pritisci, kućni poslovi, odgoj djece ili briga o starijim članovima obitelji navode nas da budemo usredotočeni na sve osim na vezu s partnerom. Zbog toga zaslužujete i trebate predah i vrijeme samo za vas.

Kao par se snažnije povezujete i jačate intimnu vezu

Ponekad je potrebno malo poticaja kako biste ste ponovno povezali kao par i probudili strasti. Putovanja i zajedničke avanture otkrivaju partnera u posve drugom svjetlu. Planiranje savršenog romantičnog odmora ključno je za parove koji žele ojačati svoju vezu. Mnogim parovima intimnost može pasti u drugi plan kada život postane užurban, a ono što sigurno želite izbjeći je svakodnevno sjedenje na kauču i gledanje TV-a. Na putovanju nema nikakvih obaveza niti stresa. Sve na što se trebate usredotočiti je jedno na drugo.

Vrijeme jedno za drugo kojeg vječito nedostaje

Ne dopustite da stres i nedostatak intimnosti zavladaju vašom vezom. Iako nerijetko imamo osjećaj da nam vrijeme klizi kroz prste te da su brojne obveze neodgodive, odvojite dragocjeno vrijeme za zajedničko druženje. Izlasci za parove važni su za veze jer su savršen način da pomladite svoju intimnu vezu. Oboje ćete se vratiti kući osvježeni i povezani više nego ikada! Osjećaj zadovoljstva i sjećanja na lijepe trenutke nakon povratka s odmora bit će vaš izvor snage i inspiracije još tjednima kasnije.

Dijeljenje zajedničkih iskustava i prvih puta (na primjer, prvi odlazak u spa ili na masažu)

Putovanje stavlja parove u drugačije okruženje jer nudi zasluženi odmor od uobičajene rutine. Dok se kod kuće dobro poznajete, putovanja dublje otkrivaju karakterne osobine, navike i sklonosti. To iskustvo još će više produbiti razumijevanje jedno drugog. Osim toga, iskustva i doživljaji su ti koji nas zauvijek povezuju i stvaraju trenutke koji se pamte, a zajedničko isprobavanje novih aktivnosti povećati će dozu zabave. Zašto ne biste konačno isprobali onu masažu za kojom tako dugo žudite ili otkrili partneru čari odlaska u spa centar?

Prilikom bijega u dvoje ipak nije preporučljivo tek tako spakirati kofere i uputiti se u nepoznato. Cilj je pronaći lokaciju i sadržaj koji će eliminirati stres i omogućiti potpuno opuštanje u dvoje. Takvo mjesto predstavlja Falkensteiner Hotel & Spa Iadera. Okružen tirkizno plavim morem i zelenilom, nalazi se u zelenom resortu Falkensteiner Resort Punta Skala i oduševljava impresivnom arhitekturom i ponudom koja će razmaziti sva vaša osjetila. 'Moonlight Spa' iskustvo koje u Falkensteiner Hotel & Spa Iadera traje od 20. listopada do 17. prosinca, svake subote od 18 sati pa sve dok sat ne otkuca ponoć otvara vrata potpunog užitka.

Luksuzan ambijent okružen mirisnim ritualima uz svijeće koje bude sva osjetila, atmosfera nalik čistoj čaroliji i umjetnost wellnessa u očaravajućoj spa zoni Falkensteiner Hotel & Spa Iadera jedinstvena je prilika za stvaranje posebnih trenutaka s voljenom osobom, zajedničkog vremena za relaksaciju i usklađivanje tijela, uma i senzualnosti.

Kako izgleda savršena večer u dvoje, ona od koje osjećate trnce?

S prvim danima jeseni i sve hladnijim, sivim danima Falkensteiner Hotel & Spa Iadera pruža mogućnost da ugrijete tijelo, odmorite dušu i iskusite sasvim novu dozu romantike. Šest bazena, svijet sauna s jedinstvenom, panoramskom saunom iz koje puca pogled na zadarski arhipelag, hamam i brojni tretmani sa smiljem, lavandom, ružmarinom, i morskom soli – Aquapura Spa centar na čak šest tisuća četvornih metara, kao stvoren je za nezaboravne trenutke opuštanja. A vrhunsku gastronomsku ponudu nemoguće je izostaviti.

Savršenu večer, onu koju ćete u sjećanju stalno prizivati započnite senzualnim pilingom, koji, opijajućeg mirisa neće njegovati samo vašu kožu već i stvoriti intimnost. Zakoračite u vreli zagrljaj saune u kojoj je zrak prožet zamamnim mirisima, a očaravajući aufguss rituali postaju ples za dvoje, simfonija topline i povezanosti koja oživljava sva vaša osjetila. Pronađite svoje utočište u jednoj od privatnih Black Spa zona, gdje će vanjski svijet na kratko nestati. Prepustite se toplom zagrljaju bazena pod blagim treptanjem svjetlosti svijeća. Sa pjenušcem u ruci i finger foodom (uz nadoplatu), podignite čašu za svoju ljubav i zajednička iskustva. Svaki gutljaj neka bude proslava uspomena koje stvarate, veze koju jačate i opuštanja koje prihvaćate.

Kada je riječ o umjetnosti opuštanja, Falkensteiner Hotel & Spa Iadera nudi samo najbolje. Zato i u sklopu 'Moonlight spa experience' na izboru je i dodatna ponuda: Ekskluzivni Acquapura SPA tretmani, gdje je moguće birati između dva očaravajuća rituala koja imaju efekt pomlađivanja, ali i zbližavanja.

  • King & Queen ritual: Zakoračite u carstvo čistog blaženstva uz 40-minutnu masažu cijelog tijela. Dok tople mirisne svijeće bacaju mekani, treperavi sjaj, vješte će ruke učiniti svoju magiju kako bi otopile napetost i stres. To je iskustvo koje nadilazi opuštanje, simfonija dodira koja vas ostavlja da se osjećate kraljevski, obavijeni toplim zagrljajem mira.
  • Pjenasti ritual: Uronite u svijet drevne wellness tradicije uz 40-minutni Hammam ritual, pojačan posebnom masažom za dvoje mirisnom pjenom na toplom kamenu. Dok vas mirisi obavijaju, a topli kamen grije, naći ćete se uronjeni u posebno osjetilno putovanje. Ovaj ritual više je od samog tretmana; ono je istraživanje osjeta, zajednička avantura koja će se urezati u vaša sjećanja.

Otkrijte ove jeseni posebnu dimenziju mira, sklada i hedonizma uz jedinstvenu ponudu 'Moonlight Spa Experience' i začinite vaš ljubavni život pravom dozom senzualnosti! Poziv na ovakavo iskustvo u dvoje se ne odbija!

Prilog je napravljen u produkciji Tnative tima tportala u skladu s najvišim profesionalnim standardima u suradnji s Falkensteiner Hrvatska.