model koji obećava

Zara opet ima komad koji izgleda kao da je stigao ravno s modne piste

05.03.2024 u 14:27

Bionic
Reading

Rese na odjeći će biti glavna zvijezda najotmjenijih lookova sljedećeg proljeća. Od Giorgia Armanija do Prade, luksuzni brendovi uklopili su ih u svoje najsnažnije izglede. A na Zarinim policama krije se kožna pelerina koja izgleda kao da je stigla ravno s luksuzne revije

Proljeće je pred vratima, a s njim i novi trendovi koji će vladati u mjesecima pred nama. A jedan od njih su svakako rese kao detalj na nizu modnih komada, od jakni, majica pa do haljina i suknji. Na prošlim proljetnim modnim pistama gotovo svi dizajneri velikih brendova složili su se oko vraćanja resica kao stilskog resursa za oživljavanje najklasičnijih izgleda. A prema svenu sudeći ovog proljeća ova estetika će biti itekako prihvaćena te obične košulje, suknje i jakne transformirati u avangardne komade.

Vidjeli smo ih na reviji Giorgia Armanija kao slojeve na košuljama, kod Prade na suknjama ili sakoima, Diora u haljinama ili u Mugleru i Rabanneu u ogrtačima s ukrašene sjajnim detaljima. Prošlo je već nekoliko sezona otkako su se rese vratile u naše ormare, ali pregledom proljetnih revija jasno nam je da će, na ovaj ili onaj način, neki odjevni predmet s resicama završiti u baš svakom ormaru.

A baš kao i uvijek kada je riječ o novom trendu predstavljenom na modnim pistama, on vrlo brzo pronađe svoj put do popularnih high street brendova. Tako se na Zarinim policama našao jedna poseban komad, kožna pelerina s resama koja izgleda kao da je došla ravno s modne piste. Ovaj Zarin prijedlog bez sumnje će biti nezaobilazan u narednoj sezoni, a ovaj dizajn prodaje se po cijeni od 89,95 eura i nije osmišljen za svakodnevno nošenje, već za one posebne trenutke kada baš želite privući pažnju.

U dnevnoj varijanti, pelerina u kombinaciji s trapericama , majicom i visokim potpeticama, može stvoriti spektakularan rock look. U večernjoj varijanti predstavlja idealan komad za kombiniranje uz crnu ili bijelu haljinu i pretvoriti je u vrhunski stilsku kombinaciju.

Zara pelerina Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo