dobra kombinacija

Zara ima novi hit: Izgleda kao kombinezon, a zapravo su laskave i lagane hlače i chic top

07.07.2023 u 11:43

  • +8

Zara hlače i top

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Zara je ove sezone pripremila prave modne poslastice, a na njezinim policama posebnu pažnju privlači lepršav, lagan i vrlo laskav komplet idealan za vruće ljetne dane

Za vrijeme vrućih ljetnih dana posebno na cijeni su udobni, lepršavi i prozračni komadi, a popularni high street brend u svojoj ponudi ima komplet koji omogućava da se u dva poteza odjenete od glave do pete i pri tome izgledate fantastično.

Komplet u pomalo u grčkom stilu čine hlače lepršavih nogavica i midaksi duljine te asimetrični top na jedno rame s vezanjem oko struka i laskavim naborima s jedne strane.

Komplet koji na prvi pogled djeluje kao kombinezon nudi formulu besprijekornog, vrlo chic stajlinga za gotovo sve prigodne ovog ljeta, od jutarnje kave, popodnevne šetnje pa do večernjeg izlaska.

Dvodijelni komplet podjednako efektno je nosiv kako zajedno tako i odvojeno, nudeći bezgraničan broj mogućnosti i kombinacija. Iako se prodaje odvojeno, obzirom da top košta 16 eura, a hlače 18, kupnja oba komada čini se itekako mudrom odlukom.

No, ako se odlučite na kupovinu, čeka vas još jedan nimalo lak izbor jer ovaj komplet dolazi u tri boje i nemoguće je ne zaljubiti u svaku od njih. Crna, crvena ili višebojna koja podsjeća na boje ljetnog sunca – odluka nije ni malo laka.

  • +29
Zara haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo