TRAPER ZA SVE FIGURE

Zara i brend Khloe Kardashian udružili snage: Pogledajte komade iz njihove zajedničke kolekcije

02.05.2022 u 10:58

Bionic
Reading

Poput svoje konkurencije, španjolska Zara ne prestaje nizati uzbudljive modne suradnje, a ovoga puta odlučila je udružiti snage s denim brendom u suvlasništvu poznate reality zvijezde

Iako se na modnoj sceni nalazi tek šest godina, brend Good American, kojeg su osnovale reality zvijezda Khloé Kardashian i poduzetnica Emma Grade, postao je jedan od najinkluzivnijih u SAD-u.

‘Vaše obline su naš razlog’ izjavljuju s web stranice brenda, uvjeravajući kupce u svoju potpunu predanost prkošenju standardima modne industrije i postizanju potpuno inkluzivnih kolekcija.

Svi odjevni predmeti koji čine njihove linije odjeće prikazani su kroz tri modela s tri različita tipa tijela kako bi se njihove klijentice osjećale ‘seksi i pune samopuzdanja’. No, ako to nije bilo dovoljno, odlučili su otići korak dalje i surađivati ​​s jednim od najpopualrnijih high street brendova na svijetu - španjolskom Zarom.

Vijest o modnoj suradnji, brend u suvlasništvu članice klana Kardashian javnosti je otkrio 28. travnja, a njihova zajednička kolekcija u prodaji će biti dostupna od 5. svibnja.

Uz inkluzivnost, druga bitna komponenta ove kolekcije je održivot. Svi komadi proizvedeni su i razrađeni kroz ekološke materijale kao što su reciklirani pamuk, Tencel vlakna ili je riječ o proizvodnim procesima koji donose manju štetu okolišu.

Kako je dodatno pojasnila Khloe Kardashian, denim kolekcija brenda Good America i Zare biti će dostupna u prodaji na stranicama španjolskog high street diva i u više do 40 trgovina diljem SAD-a.